Μάνος Ιωάννου: Αποκαλύπτει αν είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς

O Μάνος Ιωάννου έχει βρει τον έρωτα στο όνομα μιας κοπέλας που ονομάζεται Ξένη Κωνσταντίνου και εργάζεται ως health coach. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηθοποιός και η αγαπημένη του γνωρίστηκαν λίγο πριν την έλευση του 2023 και όσοι τους ξέρουν καλύτερα κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την εκλεκτή της καρδιάς του,

ενώ παράλληλα απάντησε στο αν έχει σκεφτεί να αποκτήσει παιδιά.

Ο Μάνος Ιωάννου μιλά για τη σύντροφό του και την πατρότητα

Είναι ο θαυμασμός απαραίτητος σε μια σχέση;

Εννοείται. Ένα πράγμα που θαυμάζω στην Ξένη είναι πως είναι αυτόνομη ως χαρακτήρας, αγαπά τη δουλειά της και είναι μια θαυμάσια μητέρα, έχει δύο εξαιρετικά παιδιά, ένα 12χρονο κοριτσάκι και ένα 8χρονο αγόρι. Τα βλέπω και ζηλεύω πόσο ωραία μεγαλώνουν από τη μητέρα και τον πατέρα τους. Τα μεγαλώνουν τόσο σωστά.

Είναι η πρώτη σου τόσο κοντινή επαφή με παιδιά;

Όχι. Είναι η πρώτη μου σχέση που έχει παιδιά. Είναι δύο εξαιρετικά παιδιά, με τα οποία μιλάμε πολύ όμορφα μαζί, τα βλέπω να γελάνε, τα καμαρώνω που μαθαίνουν και μιλάνε άπταιστα τα αγγλικά. Είναι δυο παιδιά καλά που ελπίζω πως θα μας ξεπεράσουν.

Ένιωσες την επιθυμία να κάνεις δικά σου;

Όχι, γιατί δίπλα στα παιδιά συνειδητοποιώ πόσο παιδί είμαι εγώ, άσε τι κόπος χρειάζεται να τα μεγαλώσεις και να τους κάνεις σωστούς ανθρώπους. Όταν γίνεσαι γονιός, βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου, πρέπει να ταπεινωθείς για τα παιδιά σου, αλλιώς δεν γίνεται. Τώρα που το βλέπω, δεν είμαι καθόλου έτοιμος. Μέχρι τώρα, όταν με ρωτούσαν αν θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά, έλεγα «ίσως του χρόνου να θέλω», αλλά τώρα θα απαντούσα «ούτε του χρόνου δεν θα θέλω».

Διαβάστε επίσης:

Πέννυ Μπαλτατζή: «Έχω βιώσει λεκτική κακοποίηση από έναν άνθρωπο που…»

Γιώργος Τσαλίκης: Ο γιος του, Βασίλης, έγινε 21 χρόνων

Josephine: Δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με τον Νίνο -Το τρυφερό στιγμιότυπο από τις διακοπές τους

Keywords
Τυχαία Θέματα