Μανικιούρ: Αυτό είναι το χρώμα που θα σας φτιάξει τη διάθεση -4 βερνίκια για να το δημιουργήσετε!

Ένα ακόμη weekend που θα μείνετε μέσα στο σπίτι και πρέπει να κάνετε τα πάντα ώστε να φτιάξει η διάθεση σας. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το μανικιούρ.

Γνωρίζουμε πόσο σας αρέσει να βλέπετε τις νέες τάσεις, nail art designs που δημιουργούν οι αγαπημένοι σας celebrity μανικιουρίστ αλλά και τα βερνίκια που θα σας βοηθήσουν να τα δημιουργήσετε μόνες σας.

Τον τελευταίο χρόνο άλλωστε έχετε αποκτήσει μια ολόκληρη συλλογή, παρακολουθείτε tutorials και τα

καταφέρνετε τέλεια.

Εμείς σήμερα, σας έχουμε μια τέλεια ιδέα. Το χρώμα που θα κάνει θραύση τόσο την Άνοιξη όσο και το Καλοκαίρι. Θα το δείτε παντού αφού είναι λαμπερό, χαρούμενο και κυρίως αισιόδοξο.

Πρόκειται για το tangerine aka την απόχρωση του μανταρινιού. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Μην ξεχάσετε να απλώσετε αρχικά base coat ώστε να προστατεύσετε τα νύχια σας από το χρώμα που ακολουθεί. Στη συνέχεια εφαρμόστε δύο λεπτές στρώσεις με το βερνίκι.

Μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης καλό είναι να περιμένετε μερικά λεπτά. Τέλος, απλώστε top coat ώστε να παραμείνει το χρώμα αναλλοίωτο για μέρες αλλά και να του προσφέρετε έξτρα λάμψη.

Μπορείτε παράλληλα να αφήσετε την επιφάνεια των νυχιών σας διάφανη και να δημιουργήσετε τέλειο french manicure με την tangerine απόχρωση.

Εμείς επιλέξαμε τα 4 αγαπημένα μας βερνίκια. Εσείς πρέπει απλά να βάλετε εκείνο που σας αρέσει περισσότερο στο καλάθι των αγορών σας.

Dior Vernis Nail Lacquer, 536 Orange Sienna

Chanel Le Vernis Longwear Nail Colour, 745 Cruise 

Essie Expressie Quick Dry Formula Nail Polish, Flash Sale 

OPI Infinite Long-Wear, Suzi Needs A Lock-Smith 

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Hair inspo: Η Olivia Palermo σου δίνει την καλύτερη ιδέα για το weekend!

Smudgy eyeliner: Επιστρέφει το απόλυτο 90’s trend στο μακιγιάζ -Ποιες θα το υιοθετήσετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα