Μαίρη Συνατσάκη: Έγινε ξανά κοκκινομάλλα; Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να φοβούνται τις αλλαγές στα μαλλιά τους και να διατηρούν για χρόνια το ίδιο κούρεμα και το ίδιο χρώμα, όμως η Μαίρη Συνατσάκη δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Η επιχειρηματίας και youtuber έχει πειραματιστεί κατά καιρούς με τα μαλλιά τη, υιοθετώντας χρώματα, όπως το ξανθό, το κόκκινο, το μαύρο, το τιρκουάζ αλλά και κουρέματα, όπως το κοντό και το

μακρύ καρέ αλλά και τις αφέλειες.

Ένα από τα hairlook που είχε αγαπήσει και είχε κρατήσει για καιρό ήταν αυτό της κοκκινομάλλας με τις αφέλειες. Η Μαίρη Συνατσάκη είχε καταφέρει να το υποστηρίξει με άνεση και να το κάνει κτήμα της.

Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει ξανά με κόκκινα μαλλιά και αφέλειες.

Και μπορεί πολλοί να έσπευσαν να της πουν «Με γεια» για το ολοκαίνουργιο hairlook, ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει σε προηγούμενα story, πρόκειται για περούκα που φοράει για τις ανάγκες ενός επαγγελματικού project.

«Στα ίδια Μαίρη θα ξαναβρεθούμε, τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους», έγραψε χιουμοριστικά η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Φοίβος Δεληβοριάς: Απαντά πρώτη φορά για τις εμφανίσεις του μετά το εθνικό πένθος

 Ελίνα Παπίλα: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της εκπομπής της στον ANT1

 Ιωάννα Τούνη: Στο γυμναστήριο μαζί με τον τριών μηνών γιο της

Keywords
Τυχαία Θέματα