Μαίρη Μηλιαρέση για τη συμμετοχή της στη “Φάρμα”: «Με πίκρανε πολύ όλο αυτό, δεν θα το ξαναέκανα με τα ίδια δεδομένα»

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού μίλησε πρόσφατα η Μαίρη Μηλιάρεση.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μπει στη «Φάρμα», ενώ εξήγησε πως θα δεν θα συμμετείχε ξανά στο παιχνίδι με τα ίδια δεδομένα.

Γιατί αποφασίσατε να μπείτε στη «Φάρμα»;

Αποφάσισα να μπω στη Φάρμα γιατί ήμασταν σε καραντίνα, γιατί το παιδί μου έχει μεγαλώσει και δεν ασχολούμαι συνέχεια μαζί της πια και γιατί θεωρούσα ότι αυτό το παιχνίδι έχει μια αξιοπρέπεια, ενώ παράλληλα αγαπώ και τον τρόπο ζωής που

έχει επαφή με τη φύση.

Είμαι γεννημένη για να τα βγάζω πέρα σε τέτοιες συνθήκες. Ωστόσο έπεσα στην περίπτωση όπου ήταν ένα τηλεοπτικό προϊόν, ενώ εγώ δεν το είχα πάρει έτσι, με αποτέλεσμα να μην συμμετέχω στις ίντριγκες, στα κουτσομπολιά κλπ. Όλη μέρα έκανα πράγματα και δουλειές τα οποία δεν παίχτηκαν ποτέ.

Έτσι κάποια στιγμή με έπιασαν τα ψυχολογικά, τα μαμαδίστικά μου και έβγαλα τον εαυτό μου στον τάκο, για να σώσω ένα κοριτσάκι, το οποίο τελικά το μετάνιωσα. Θα ήθελα να είχα μείνει παραπάνω. Έφυγα γιατί δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστική.

Θα το ξανακάνατε;

Σίγουρα δεν θα το έκανα ξανά με τα ίδια δεδομένα. Ωστόσο αν κάποιος μου έλεγε ότι θα μπω και θα είναι όπως το έχω στο μυαλό μου, δηλαδή δουλειές, δημιουργία, επαφή με τη φύση και τα ζώα, φυσικά θα ξανά πήγαινα γιατί δεν πρόλαβα να το χαρώ. Με πίκρανε πολύ όλο αυτό. Κυρίως η αδικία από εμένα προς τον εαυτό μου. Δεν μου φέρθηκα καλά. Έβαλα πάλι πάνω από εμένα τους άλλους.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Αυτή είναι η μεγάλη της επιθυμία εν μέσω εγκυμοσύνης

Εύα Αντωνοπούλου -Παναγιώτης Αρκουμανέας: Γιόρτασαν την ένατη επέτειο του γάμου τους στην παραλία -Βίντεο

Super Κική: «Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου κανονικές διακοπές»

Keywords
Τυχαία Θέματα