Μαίρη Χρονοπούλου: «Υποστηρίζεται μηχανικά, είναι κρίσιμη η κατάστασή της»

Πολύ δύσκολα είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τη Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Η σπουδαία ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα, όταν η οικιακή βοηθός τη βρήκε λιπόθυμη στο σαλόνι του σπιτιού της.

Από την πτώση χτύπησε στο κεφάλι της, γεγονός που κάνει ιδιαίτερα σοβαρή την κατάσταση της υγείας της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Μαίρη Χρονοπούλου

έμεινε για ώρα σε κατάσταση λιποθυμίας, αφού η οικιακή βοηθός απουσίασε.

Κι ενώ κάθε ώρα που περνά είναι κρίσιμη, στο πλευρό της ηθοποιού βρίσκονται αγαπημένοι φίλοι της, οι οποίοι αποτελούν και την οικογένειά της. Η ηθοποιός δεν έχει κάποιον συγγενή εν ζωή, συνεπώς εκείνοι που προσεύχονται να κρατηθεί στη ζωή είναι οι λίγοι και καλοί φίλοι της.

Ο γιατρός της Μαίρης Χρονοπούλου μιλάει για την κατάσταση της υγείας της

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξένησε τον γιατρό της Μαίρης Χρονοπούλου, ο οποίος τόνισε τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχουν πολλές προοπτικές για μια ευχάριστη εξέλιξη.

«Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μία βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα και η κατάστασή της είναι πολύ βαριά. Είναι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τη βάλαμε στην εντατική θεραπεία, την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές», ήταν τα λόγια του Γιώργου Στραντζάλη.

Διαβάστε ακόμα:

 Φλορίντα Πετρουτσέλι για Σπυροπούλου: «Έκανε λάθη και ήμουν μάρτυρας»

 Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε στις άλλες εκπομπές και στα κανάλια»

 Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου για τον μπαμπά της: «Τον θρήνησα όταν μου είπε ότι δε θα πάει στη δουλειά»

Keywords
Τυχαία Θέματα