Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Είναι ένα προσωπικό θέμα και δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό»

Σε βραδινή έξοδό της συνάντησαν τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή και η κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή dj μίλησε για τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε πρόσφατα και επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία της.

«Στο Instagram, οι φωτογραφίες μου είναι πάντα φυσικές. Ελάχιστες είναι αυτές από επαγγελματικές

φωτογραφίσεις. Ποτέ δε κάνω ρετούς. Στις πιο πολλές είμαι άβαφη. Έχω την εντύπωση ότι ο κόσμος θέλει να με βλέπει πιο φυσική. Στα stories χρησιμοποιώ φίλτρα… Καλό είναι να σε βλέπει ο άλλος και να σε αναγνωρίζει» είπε αρχικά η γνωστή dj.

Στη συνέχεια, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε, η ίδια ανέφερε: «Δεν είχα πει ότι είναι θέμα με την υγεία μου, είχα πει ότι περνούσα ένα θέμα το οποίο είναι στενάχωρο και δύσκολο. Δεν είχα διευκρινίσει αν είναι θέμα υγείας.

Είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα τώρα. Είχα πει ότι είμαι σε μία φάση που είμαι super ήρωας, συνεχίζω να βιώνω τον ρόλο του super ήρωα. Ακόμα δεν θα τοποθετηθώ σε αυτό, γιατί πολλές φορές ακόμα και τα ψυχολογικά θέματα που περνάς, θέματα συναισθηματικής φύσεως, έχουν αντίκτυπο και στην υγεία μας. Μπορεί να είναι κάτι συναισθηματικό, ψυχολογικό, οπότε πάλι να έχει αντίκτυπο στην υγεία. Οπότε ούτως ή άλλως είναι λίγο μπερδεμένο όλο αυτό. Είναι ένα προσωπικό θέμα και ενδεχομένως δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση: «Με τον Καρβέλα χωρίσαμε για το λιγότερο σημαντικό πράγμα»

Νίκη Λυμπεράκη: «Απέκτησα τον γιο μου σε ηλικία 38 ετών, δεν θα μπορούσα τώρα να αντεπεξέλθω με ένα δεύτερο παιδί»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απαντά για τη γνωριμία του με τον Στέφανο Κασσελάκη και τη φημολογούμενη συνεργασία τους

Keywords
Τυχαία Θέματα