“Λύγισε” στη κηδεία της Τζέσυς Παπουτσή η Βάσια Τριφύλλη: “Θέλω να πεθάνω”, φώναζε

Σε κλίμα βαριάς συγκίνησης τελέστηκε σήμερα (3/7) η κηδεία της Τζέσυς Παπουτσή στο Γ’ νεκροταφείο στη Νίκαια. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στην αγαπημένη ηθοποιό με το βροντερό γέλιο.

Τραγική φιγούρα είναι ο γιος της, Γιώργος Καληώρας, τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό, Θάνο Καληώρα. Συντετριμμένος ήταν και ο σύζυγός της, Γιάννης Μανιός, ο οποίος της στάθηκε σαν βράχος.

Στην

τελευταία της κατοικία, την συνόδευσαν οι: Γιάννης Αιβάζης και Μαρία Κορινθίου, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, Άννα Φόνσου, Μαίρη Χρονοπούλου, Μιμή Ντενίση, Τάσος Χαλκιάς, Σοφία Βογιατζάκη, Σοφία Βόσσου, Μαρία Κανελοπούλου, Άννα Κουρή, Σπύρος Μπιμπίλας, Νίκη Σερέτη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Παύλος Κοντογιαννίδης, Νόρα Κατσέλη, Άντζελα Δημητρίου, Βίλμα Τσακίρη, Βάσια Παναγοπούλου, Αγγελική Δαλιάνη, Μάνος Παπαγιάννης, Χρήστος Σπανός, Ελένη Φιλίνη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ρέα Τουτουνζή, Νόνη Δούνια, Κώστας Καπετανίδης.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο iefemirida, η Βάσια Τριφύλλη, στενή φίλη της Τζέσυς Παπουτσή, “λύγισε” στη κηδεία και μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη, φώναζε: “Θέλω να πεθάνω”.

Διαβάστε ακόμη:

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Τζέσυς Παπουτσή

Keywords
Τυχαία Θέματα