Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έχει γενέθλια και αποκάλυψε την ηλικία του μέσω Instagram!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού πριν από λίγο καιρό η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους –ένα υγιέστατο αγοράκι!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το ζευγάρι δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις ούτε μιλούσε σε εκπομπές και sites, θέλοντας έτσι να προστατέψει αυτή την πολύ τρυφερή περίοδο για τη ζωή του, κρατώντας την μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πλέον, ο γιος τους βρίσκεται στην αγκαλιά τους κι εκείνοι

δεν χορταίνουν να τον χαζεύουν και να μοιράζονται την καθημερινότητά τους μαζί του, δηλώνοντας υπερήφανοι γονείς!

Σήμερα 9/11, ο αγαπημένος κριτής του MasterChef που μας έχει χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου -ναι, όλα όσα έχει πει έχουν γίνει viral και τα χρησιμοποιούμε και εμείς -έχει τα γενέθλιά του και είναι τρισευτυχισμένος που θα τα γιορτάσει έχοντας στο πλευρό του τόσο τον γιο του, όσο και τη σύντροφό του!

Ανήμερα των γενεθλίων του, μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τα κεράκια από την τούρτα που έσβησε, θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει όλους όσους του ευχήθηκαν, αποκαλύπτοντας παράλληλα την ηλικία του.

«Ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές. Ο Σαραντάρης είναι ο νέος της εποχής», έγραψε με χιούμορ ο γνωστός chef, αποκαλύπτοντας ότι έγινε 40 ετών.

Και αυτό είναι απίστευτο γιατί δεν του φαίνεται καθόλου…

Του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας Χρόνια Πολλά, υγεία, αγάπη, τύχη και πολλές ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του.

Και αν μας διαβάζεις σεφ… Στείλε μας σε παρακαλούμε πολύ τη συνταγή με την τούρτα.

Μια ματιά ακόμα:

Χρήστος Λούλης: Η αποκάλυψη που έκανε για το «Maestro» -«Να με συγχωρέσεις, Χριστόφορε»

Νίκος Μουτσινάς: «Έμεινε» ο παρουσιαστής με το τεχνικό λάθος – Έπεσαν διαφημίσεις

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Έχω κάνει δύο αποτυχημένους γάμους αλλά δεν έχω απομυθοποιήσει τον θεσμό»

Keywords
Τυχαία Θέματα