Λεωνίδας Κακούρης: Το spoiler για τον Δούκα και τη Μυρσίνη στις «Άγριες Μέλισσες»!

Ο Λεωνίδας Κακούρης υποδέχτηκε την κάμερα του Πρω1νού στο γραφείο του Δούκα Σεβαστού από τις «Άγριες Μέλισσες» και μίλησε στην Μαρία Κοκολάκη για τα παιδικά του χρόνια και το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο παιχνίδι που πήρε στα χέρια του!

«Η σκληρότητα του Δούκα πηγάζει από τα παιδικά του χρόνια. Από τον τρόπο που μεγάλωσε. Υπήρχε μια διαφορετική αντιμετώπιση στα αδέλφια. Το εγγόνι του έχει χτυπήσει μια ευαίσθητη χορδή του Δούκα. Έχει μεγάλη αδυναμία, εγωιστική, αλλά έτσι είναι ο Δούκας Σεβαστός. Είδαμε τον Δούκα

να «λυγίζει». Ήταν μια μεγάλη δοκιμασία αυτή που πέρασε 6 χρόνια. Φαντάσου έναν άνθρωπο που έχει συνηθίσει να είναι το φόβητρο όλων και το αρχηγόπουλο στο χωριό, αποκλεισμένο!

Κάτι θα πάρει το αυτί του Δούκα για τον γιο του και η αντίδρασή του θα είναι διαφορετική από αυτή που θα περιμέναμε ίσως.

Με την Μυρσίνη δεν είμαστε καλά αυτή την περίοδο και από ότι φαίνεται δεν θα μπορέσουμε να συγχρονιστούμε πάλι. Με έναν τρόπο ο Δούκας έχει επηρεαστεί πολύ βαθιά από τη Μυρσίνη, τον διαμόρφωσε», αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κακούρης, ενώ ο Αλέξης Μίχας επιβεβαίωσε πως η σχέση του ζευγαριού δεν φαίνεται ότι θα αποκατασταθεί…

Ο Λεωνίδας με τον Δούκα δεν έχει καμία σχέση.

Σαν πατέρας είμαι μαλακός. Ήμουν δεμένος με τον πατέρα μου, βέβαια τον έχασα πολύ μικρός. Κι εγώ δεν τον είχα δει πολύ γιατί έλειπε στην Γερμανία. Όταν γύρισε, μείναμε για 2-3 χρόνια μαζί. Τον θυμάμαι με αγάπη και νοσταλγία. Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή των παιδιών. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις ότι ήταν ένα παραμύθι. Το πιο ωραίο δώρο νομίζω ήταν ένα τρενάκι. Είχαν αξία όταν ήταν παιχνίδι, όταν ήταν ρούχο ήταν πίκρα μεγάλη.»

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ζευγάρι με 26χρονη τραγουδίστρια – Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή!

Γνωστός Έλληνας παντρεύεται την Κυριακή!

Ιωάννα Τούνη – Γιάννης Σιδεράκης: Δεν χώρισαν! Το τρυφερό σχόλιο του συντρόφου της κάτω από ανάρτησή της

Keywords
Τυχαία Θέματα