Λένα Ζευγαρά: Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο -«Πέρασα μια αρκετά δύσκολη και ξαφνική περιπέτεια με την υγεία μου»

Σε γνωστό μαγαζί της Κρήτης θα εμφανιζόταν το βράδυ του Σαββάτου (3/12) η Λένα Ζευγαρά, ωστόσο η εμφάνιση της τραγουδίστριας ακυρώθηκε για λόγους υγείας.

Σύμφωνα με το creta24, η γνωστή τραγουδίστρια αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και για αυτό μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική του Ηρακλείου.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία

από το νοσοκομείο, μέσα από την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για την κατανόηση και ανανέωσε το ραντεβού μαζί του για το άμεσο μέλλον.

«Ευχαριστώ για την κατανόηση και την αγάπη που μου στείλατε. Προσπάθησα να είμαι κοντά σας αλλά δεν τα κατάφερα… Τα λέμε σύντομα! Εύχομαι υγεία!», έγραψε στο Instagram η Λένα Ζευγαρά.

Μέσω κάποιων νέων αναρτήσεων που έκανε πριν από λίγη ώρα στο προφίλ της, η ίδια αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- πως πλέον βρίσκεται στην Αθήνα και ότι αναρρώνει.

«Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να πω δυο τρία λόγια, τα οποία είναι μέσα από την καρδιά μου. Όπως είδατε και στο προηγούμενο story, πέρασα μια αρκετά δύσκολη και ξαφνική περιπέτεια με την υγεία μου. Είμαι αρκετά καλύτερα, αναρρώνω και έχω επιστρέψει στην Αθήνα. Θα ξεκινήσω με το ευχαριστώ, το ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλους εσάς που μου στείλατε κάποιο μήνυμα για ευχές περί υγείας και μου στείλατε τη θετική σας ενέργεια και ξοδέψατε χρόνο από τον χρόνο σας για να είστε δίπλα μου, έστω και με γραπτά μηνύματα», είπε -μεταξύ άλλων- η Λένα Ζευγαρά.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221204183846_264B7EDD3EAB76E22B5FA75810710BB2_video_dashinit.mp4

Περαστικά!

Διαβάστε επίσης:

Μάριον Μιχελιδάκη: Σχολιάζει το πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ίνας Ταράντου στο Open

Ναταλία Γερμανού: Η μεγάλη έκπληξη με το πρόσωπο που είδε στον αέρα της εκπομπής -«Μπορώ να τρελαθώ»

Ιωάννα Σιαμπάνη: Τα αρνητικά σχόλια μετά την εγκυμοσύνη της και η δημόσια στήριξη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα