Λευτέρης Πανταζής: «Ξέρεις πόσους καφέδες έχει σερβίρει η κόρη μου;»

Ο Λευτέρης Πανταζής μένει σε ένα υπέροχο σπίτι 1000 τ.μ. στη Βουλιαγμένη και ο ίδιος μίλησε για αυτό το σπίτι που αποτελούσε πάντα ένα όνειρό του.

«Το συγκεκριμένο σπίτι το είδα στο όνειρό μου: Ένα μεγάλο σπίτι με μεγάλα παράθυρα, να το λούζει ο ήλιος και να δέχομαι τους φίλους μου. Από εδώ έχουν περάσει όλοι: Πρωθυπουργοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί. Είμαι

χορτασμένος, γεμάτος άνθρωπος και πραγματικά δεν ζηλεύω τίποτα. Έχω εξασφαλίσει και την κόρη μου. Απλά θέλω να κάνει καλή διαχείριση και να μην πουλήσει αυτά που της έχω αφήσει. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως δεν τη φοβάμαι γιατί έχει εργαστεί. Ξέρεις πόσους καφέδες έχει σερβίρει στις καφετέριες που είχα; Η Κόνι θέλει να δουλεύει και να έχει τα δικά της χρήματα. Είναι κάτι που της έχω περάσει εδώ και χρόνια».

Η Κόνι εργάζεται στο Λονδίνο και οι σέξι φωτογραφίες που δημοσιεύει έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα. Τι λέει ο ίδιος;

«Η Κόνι κάνει διαφημίσεις και πληρώνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Δεν το κάνει τσάμπα. Και η Beyoncé ανεβάζει σέξι φωτογραφίες. Οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες της κόρης μου ενοχλούν; Εξάλλου, αυτό έχει σπουδάσει. Θέατρο, σκηνοθεσία, εικόνα. Τα χρυσοπλήρωσα όλα αυτά και με αυτά ασχολείται».

The post Λευτέρης Πανταζής: «Ξέρεις πόσους καφέδες έχει σερβίρει η κόρη μου;» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα