Λάουρα Νάργες: Μας συστήνει τη μητέρα της! Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλιά της

Εδώ και δέκα μήνες η καθημερινότητα της Λάουρας Νάργες έχει αλλάξει ολοκληρωτικά, καθώς έγινε μητέρα του μικρού Αλέξανδρου! Η ραδιοφωνική παραγωγός και ο σύντροφός της, Χρήστος Σαντικάι, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και χαίρονται αυτό το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στη ζωή τους.

Η Λάουρα Νάργες και ο μικρός Αλέξανδρος είναι αχώριστοι, με την ίδια να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από το πρόγραμμά τους. Πέρα από τον Χρήστο Σαντικάι, δίπλα στη Λάουρα Νάργες σε αυτό το πρωτόγνωρο ταξίδι της μητρότητας βρίσκεται η μητέρα

της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία και οι δύο τους είναι πολύ δεμένες. Εκείνη, λοιπόν, είναι ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει πολύ τη Λάουρα Νάργες στους πρώτους μήνες ζωής του μωρού της, οι οποίοι εκτός από υπέροχοι είναι και πολύ δύσκολοι.

Η Λάουρα Νάργες εύχεται δημόσια στη μητέρα της για τα γενέθλιά της

Σήμερα, η μητέρα της Λάουρας Νάργες έχει γενέθλια και έτσι αποφάσισε να της ευχηθεί δημόσια γι’ αυτό το ξεχωριστό γεγονός, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους στο προφίλ της στο Instagram. Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές.

Τι λέτε μοιάζουν;

«Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά και γιαγιά του κόσμου! Είμαστε πολύ τυχεροί που σε έχουμε», σημείωσε η Λάουρα Νάργες στην ανάρτηση της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Τον καμάρωσε στη θεατρική πρεμιέρα του

 Alpha Τώρα: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές της νέας πρωινής εκπομπής

 Ράνια Θρασκιά: Πρώτη μέρα της στη Βουλή – «Η συγκίνησή μου είναι τεράστια»

Keywords
Τυχαία Θέματα