Λάουρα Νάργες: «Εκείνη η χρονιά ήταν η χειρότερη της ζωής μου, ο μπαμπάς μου πέθανε στα χέρια μου»

Η Λάουρα Νάργες ανανεωμένη έχει επιστρέψει στις οθόνες μας με το The Voice.

«Ήμουν πάρα πολλά χρόνια, από τα 16 μου ξανθιά. Μας είχαν φυτέψει ότι για να μπορείς να είσαι στην τηλεόραση, πρέπει να είσαι ξανθιά, να έχεις μπούκλες, να ζυγίζεις 40 κιλά γιατί βάζει και 10 ο φακός. Είπα να τα αλλάξω όλα, γιατί δεν χωράω ουσιαστικά σε αυτό το κουτάκι. Ήθελα να το σπάσω», λέει για τη μεγάλη αλλαγή που έχει κάνει στο χρώμα των μαλλιών της.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη

χρονιά που έχει περάσει στη ζωή της, εκείνη που έχασε τον πατέρα της.

«Είχα πιάσει πάτο. Εκείνη η χρονιά ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Επειδή πέθανε στα χέρια μου, τον πρόλαβα στην τελευταία διαδρομή του. Κάναμε πρεμιέρα στο Πρωινό και με παίρνει η αδερφή μου να μου πει ότι έπαθε εγκεφαλικό και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Έφυγα επί τόπου. Τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο, τον έζησα. Όταν πέθανε, το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι κρυμμένη στο παιδικό δωμάτιο και να κλαίω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με έβαλαν με το ζόρι στο αεροπλάνο. Ήμουν στον αυτόματο πιλότο εκείνη τη χρονιά», είπε η Λάουρα Νάργες.

Αναφορικά με τα σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς για την εξωτερική της εμφάνιση και τα κιλά, η Λάουρα Νάργες ανέφερε: «Μετά από 13 χρόνια στον χώρο, υποτίθεται πρέπει να μάθεις να είσαι χοντρόπετση και να μην ακούς τα σχόλια, ωστόσο δεν σου κρύβω ότι είναι αρκετά αυτά που θα σε στενοχωρήσουν. Ποια δίαιτα; Βουλιμίες πέρναγα. Είχε ξεκινήσει όλο αυτό στη Γερμανία, το πέρναγα για έναν χρόνο. Γενικά παλεύω με αυτό το πράγμα, είναι πολύ δύσκολο να έρθεις σε επαφή με το σώμα σου και να το αγκαλιάσεις. Παλιότερα, άνθρωποι της τηλεόρασης μου έλεγαν να χάσω κιλά και να φτιάξω την κυτταρίτιδα μου», είπε η παρουσιάστρια που παραδέχτηκε ότι έχει πειράξει τα χείλη της.

Δείτε όσα εξομολογήθηκε:

Διαβάστε ακόμα:

Λίτσα Πατέρα: Το σχόλιο για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρω1νό

Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη ανάρτηση για τον νεογέννητο γιο της!

Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του Masterchef: «Έχασα και τη μητέρα και τη νονά μου από κορονοϊό»

Keywords
Τυχαία Θέματα