Λάμψη και γοητεία: Οι τάσεις που έρχονται στο προσκήνιο λίγο πριν τα Oscars

Σε λίγες ημέρες έρχονται τα Oscars και η αλήθεια είναι πως και φέτος αναμένεται να δούμε πολλές εκπληκτικές εμφανίσεις από τους ξένους stars. Τα sequin, τα λαμπερά υφάσματα, το ασημί, το χρυσό είναι χρώματα και τάσεις που κυριαρχούν. Για να μπούμε λοιπόν σιγά σιγά στο κλίμα των βραβείων σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με looks που έχουν glam αλλά ταυτόχρονα (κάποια από αυτά) είναι και casual.

Η Danielle Bernstein σε βραδινή της έξοδο ποζάρει με ένα υπέροχο σύνολο που αποτελείται από ασημί φούστα με στρας και ασορτί

crop top.

H Julie Sarinana είναι η Βασίλισσα του mix & match και σε αυτό το look μας δείχνει πώς μπορούμε να φορέσουμε τη sequin φούστα μας ακόμα και σε μια πρωινή έξοδο. H ίδια φοράει τη μίντι φούστα της με t-shirt, γκέτες και sneakers και ολοκληρώνει το look με σακάκι και mini bag.

Η Danielle Bernstein ποζάρει με ένα ακόμη λαμπερό και casual look και συγκεκριμένα συνδυάζει το ασημί παντελόνι της με γκρι πουλόβερ και blazer δημιουργώντας ένα τέλειο outfit.

H Tezza δημιουργεί ένα υπέροχο πρωινό outfit συνδυάζοντας την ασημί φούστα της με ριγέ ζακέτα και μαύρη Chanel τσάντα.

H Elsa Hosk μας δείχνει και αυτή με τη σειρά της ένα άκρως λαμπερό σύνολο που αποτελείται από sequin μίντι φούστα και crop top

H Leonie Hanne φοράει τη μίνι φούστα της με τα εντυπωσιακά τρουκς με μαύρο tank top και μπότες δημιουργώντας ένα πολύ ωραίο glam αποτέλεσμα.

Σε μια ακόμα λαμπερή της εμφάνιση η Leonie ποζάρει με παντελόνι και top σε ασημί τόνο και με στρας σε όλη τους την επιφάνεια. Η ίδια προσθέτει στο σύνολο statement σκουλαρίκια και μίνι τσαντάκι και είναι έτοιμη.

Διαβάστε περισσότερα:

10 πανέμορφα φορέματα που κάθε Fashion Girl θα θέλει να φορέσει αυτή την Άνοιξη

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα