Κώστας Πηλαδάκης: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος μετά τον χωρισμό από την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης αποφάσισαν μετά από επτά χρόνια σχέσης, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αν και το τελευταίο διάστημα υπήρχαν ερωτήματα για το τι συνέβαινε μεταξύ τους, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε στο Happy Day τον χωρισμό τους.

«Δεν θα το κρύψω ότι έχω μετακομίσει. Μένω μόνη μου. Είμαι σε μια φάση που επαναπροσδιορίζω τα πράγματα. Κάνω

την αυτοκριτική μου. Είμαι καλά. Το τι θα γίνει στο μέλλον, μόνο ο θεούλης το ξέρει. Κανένας άλλος. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση. Θα είναι καλύτερα, γιατί πρέπει να υπάρχει υγεία. Δεν μπορώ να σου πω παραπάνω. Όλα στον χρόνο φαίνονται. Αν υπήρχε πρόσωπο θα φαινόταν. Δεν υπάρχει. Για μένα τουλάχιστον δεν ήταν αυτός ο λόγος. Όταν ένας κυκλός ολοκληρώνεται αν σέβεται τον εαυτό σου πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου. Δεν ήταν μια σχέση ενός χρόνου, ήταν πολλά χρόνια. Οι βεβιασμένες κινήσεις σου προσφέρουν μόνο το να αναλωθείς.», εξομολογήθηκε.

Το πρωί της Παρασκευής αποκαλύφθηκε στο Πρω1νό, πως ο Κώστας Πηλαδάκης γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή, καθώς είναι ξανά ερωτευμένος. Όπως ανέφερε η Σοφία Τουντούρη, ο Πηλαδάκης είναι σε σχέση με την Φωτεινή Κόκαρη και μάλιστα δεν κρύβουν τον έρωτα τους. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Hello, τους απαθανάτισε σε βραδινή τους έξοδο στα μπουζούκια. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Φωτεινή Κόκαρη, ήταν για αρκετό διάστημα σε σχέση με τον ηθοποιό, Ευθύμη Ζησάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Βότσκαρης: Το νέο μήνυμα για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα