Κώστας Μαρτάκης στο Πρω1νό: Η πρόταση για το Survivor, το οικονομικό κίνητρο και ο λόγος που είπε «όχι»

«Είναι πάρα πολύ όμορφο το συναίσθημα της προσφοράς», δήλωσε ο Κώστας Μαρτάκης ο οποίος βοήθησε κι εκείνος στον Ραδιομαραθώνιο του Ρυθμού 94,9 που στηρίζει το Make a wish.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος βρίσκεται σε μια δημιουργική περίοδο, ετοιμάζοντας το καινούριο του βιντεοκλίπ μιλώντας αποκλειστικά στο Πρω1νό, σχολίασε για την πρόταση που δέχτηκε να συμμετέχει στο Survivor και το λόγο που τον έκανε να αρνηθεί.

«Καλά να περάσουν οι συνάδελφοί μου που ετοιμάζουν βαλίτσες

για Άγιο Δομίνικο. Δεν νομίζω ότι θα άντεχα εγώ. Παρόλο που τους ευχαριστώ πάρα πολύ από την παραγωγή. Κάθε χρόνο μου γίνεται πρόταση.
Δεν ξέρω αν το οικονομικό είναι ένα κίνητρο. Ποτέ μη λες ποτέ. Στα χρόνια που είμαι στο χώρο, έχω μάθει να μην λέω όχι, γιατί όσες φορές το έχω πει το έχω κάνει στο τέλος. Το οικονομικό είναι ένα δέλεαρ γιατί ζούμε σε δύσκολες εποχές. Είναι κλειστά όλα. Εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε πάρα πολύ καιρό άνεργοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Σίγουρα λοιπόν είναι δελεαστικό ένα μεγάλο ποσό. Αλλά εγώ νομίζω ότι δεν θα αντέξω στο Survivor», είπε αναφερόμενος στους λόγους της άρνησής του.

Όσο για το J2US, ο τραγουδιστής αρκέστηκε να πει: «Γενικά με την τηλεόραση έχω καλή σχέση. Θέλω να νιώθω άνετα με αυτό που είναι να κάνω. Αγαπώ την τηλεόραση, προέρχομαι από αυτή, είμαι κι εγώ και ένα τηλεοπτικό προϊόν», είπε ακόμα ο Κώστας Μαρτάκης.

Δείτε τις δηλώσεις του στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Η νέα εμφάνιση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με την Χρύσα Μιχαλοπούλου και η αντίδραση του όταν ρωτήθηκε για εκείνη!

Μαρία Μπακοδήμου: «Βαρέθηκα να ακούω για το ντεκολτέ μου, το βρίσκω πολύ…»

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Έσβησε τις φωτογραφίες με την πρώην σύντροφό του μετά το χωρισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα