Κώστας Κακαβάς: «Όταν έμαθα για το φευγιό της λύγισα. Δεν μπορώ ακόμα να κοιμηθώ τα βράδια»

Μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του διανύει ο Κώστας Κακαβάς. Ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα για τον έρωτά του για τη Ντόρα Κωστίδου, ο θάνατος της οποίας τον βύθισε στη θλίψη. Η γνωστή ηθοποιός πέθανε πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 85 ετών.

«Είχα την τύχη στη ζωή μου να με αγαπήσουν υπέροχες γυναίκες και

μάλιστα από πολύ καλά σπίτια. Υπέροχα πλάσματα. Ήμουν απόλυτα πιστός και ειλικρινής μαζί τους. Η Ντόρα ήταν ένα νοικοκυροκόριτσο που δυστυχώς η σχέση μας δεν κατέληξε σε γάμο», εξομολογήθηκε αρχικά ο Κώστας Κακαβάς.

Ο ίδιος, όταν έμαθε για τον θάνατό της, «λύγισε»: «Όταν έμαθα για το φευγιό της Ντόρας, λύγισα. Δεν μπορώ ακόμα να κοιμηθώ τα βράδια από τη θλίψη μου. Δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει για να την αποχαιρετήσω. Πιστεύω κάπου θα ξανασμίξουμε και πάλι θα γελάσουμε δυνατά, όπως παλιά».

Και κατέληξε: «Δεν μπορώ να αποχαιρετήσω τη Ντόρα, ούτε να της πω “καλό παράδεισο”, γιατί δεν πιστεύω πως έχει φύγει από τη ζωή. Το ίδιο ένιωθα και νιώθω και για το φίλο μου, Ανδρέα Μπάρκουλη. Νομίζω ότι είναι κάπου εδώ τριγύρω, θα ανοίξω την πόρτα και θα τους χαιρετήσω και τους δύο».

Διαβάστε ακόμα:

 Απόστολος Τζιτζικώστας: Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ο Δημήτρης ρίχνει ακόμα πυροτεχνήματα και η Ιωάννα τον βρίζει»

 Φωτεινή Ντεμίρη: Όσα είπε μετά την απόφαση για Δημήτρη Λιγνάδη -«Ο κόσμος δεν είναι χαζός, δεν είμαστε πρόβατα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα