Κώστας Μπακογιάννης: ”Έχω κάνει μαριχουάνα, είναι αλήθεια…”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Μπακογιάννης στην Ελληνοφρένεια και μίλησε για όλους και για όλα. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και οι ατασθαλίες του Κώστα. Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δεν έχασε ευκαιρία να αστειευτεί μαζί με τον Τσολιά ενώ απάντησε στις ερωτήσεις του με απόλυτη ειλικρίνεια.

Ενδεικτικά

παραθέτουμε ένα μέρος της συνέντευξης:

Τι δουλειά κάνεις;

Στην αυτοδιοίκηση είμαι. Εδώ και 8 χρόνια. Ήμουν Δήμαρχος τώρα είμαι περιφερειάρχης. Το ωραίο με την αυτοδιοίκηση είναι ότι είσαι αυτό που κάνεις, όχι αυτό που λες. Πριν από αυτό δούλευα στον ιδιωτικό τομέα και στην Παγκόσμια Τράπεζα στο Κόσοβο και στις Βρυξέλες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η ιστορία για την ατάκα της Ντόρας Μπακογιάννη που τον αποκάλεσαν “κομμουνιστή”.

Πολύ παλιά, στη δεκαετία του ΄90. Εγώ είμαι τότε 19-20 χρονών, Κυριακή μεσημέρι, όλη η οικογένεια τρώμε ότι βρούμε μπροστά μας. Ήταν αφού έφυγε ο παππούς από πρωθυπουργός, οπότε δεν πίναμε πια αίμα. Μετά μόνο ανθρώπινες ψυχές το Μητσοτακέικο… Έλεγα εγώ τα δικά μου και αρχίζει η γιαγιά Μαρίκα να φωνάζει “Έξω από το σπίτι μου κομμουνιστή!”. Εγώ πάγωσα μέχρι που παρενέβη ο παππούς και είπε: “Μαρίκα άστον να τελειώσει το φαγητό του και τον διώχνεις μετά”

Μπάφο έχεις κάνει;

Ναι, Ναι λοιπόν είναι αλήθεια.

Κάνεις ακόμα;

Όχι

Στα οικογενειακά τραπέζια;

Έχω αισθανθεί μερικές φορές την ανάγκη! (γελώντας)

Keywords
Τυχαία Θέματα