Κώστας Αναγνωστόπουλος: Αποκάλυψη «βόμβα» για την παραμονή των Δαλάκα-Χατζηανδρέου στον Άγιο Δομίνικο

Το απόγευμα του Σαββάτου (4/5), λίγη ώρα αφότου είχε επιστρέψει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας προανήγγειλε ότι θα κάνει μια αποκάλυψη σχετικά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, οι οποίος εξακολουθούν να βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, παρά το γεγονός ότι

πριν από μερικές αποβλήθηκαν από «Survivor All Star».

Συγκεκριμένα, ο μισθοφόρος ανέφερε πως ο παραγωγός του reality επιβίωσης, Acun Ilicali πρότεινε αντί για αποβολή των δυο γυναικών να τους επιβληθεί ποινή 5 επάθλων και να συνεχίσουν κανονικά στο παιχνίδι. Ωστόσο, κάποιους παίκτες δεν τους βρήκε σύμφωνους η πρότασή του και για αυτό το λόγο ο Τούρκος παραγωγός θα ταξιδέψει  στον Άγιο Δομίνικο με σκοπό να τους αλλάξει γνώμη.

«Ο Acun δε θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα ή Τρίτη και θα μιλήσει με τα κορίτσια και όχι μόνο. Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε 5 έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 τους συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δε δέχτηκε και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει γνώμη. Αυτά, τα υπόλοιπα από την άλλη εβδομάδα», έγραψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κατσαούνης: «Καρφώνει» την Ασημίνα Χατζηανδρέου -«Όταν έγινε αυτό το σκηνικό, ήταν η πρώτη που πήγε στην παραγωγή και απαίτησε να με διώξουν»

Καρολίνα Καλύβα: Η αποκάλυψη για το μήνυμα που έστειλε στην Ελευθερία Ελευθερίου -«Απαντήθηκε αλλά…»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα

Keywords
Τυχαία Θέματα