Κοραλία Καράντη: Αποκάλυψε γιατί ονόμασε “Εδουάρδο” τον γιο της!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (9/10) ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξένησε στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” την Κοραλία Καράντη, η οποία του παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της και αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί τον ονόμασε “Εδουάρδο”!

“Το Εδουάρδος είναι το όνομα του παππού του. Φοβόμουν στην αρχή, θυμόμουν αυτό που είχε πει η Βουγιουκλάκη ότι τώρα αυτός τι; Θα λες “Εδουάρδε έλα εδώ, έλα εδώ αγάπη μου, σε θέλω πολύ”. Αλλά εντάξει, μετά σκέφτηκα είναι τίμιο να πάρει το όνομα του παππού του. Δεν τον φωνάζουμε

Εδουάρδο. Τον φωνάζουμε Έντο. Έκλεισε τα 25 πριν από λίγες ημέρες. Έκανε σπουδές Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνής Σχέσεις στην Αμερική και μετά ήρθε εδώ, σε αναμονή του τι θα κάνει και αν κάνει μεταπτυχιακό ή κάτι άλλο και έκατσε αυτό το ωραίο. Τώρα κάνει κάτι τελείως άλλης κατεύθυνσης δουλειάς. Είναι σε παραγωγή σήριαλ, ταινιών κλπ. Προσπαθούσα όταν ήταν μικρός να μην το παίρνω πολύ μαζί σε παραστάσεις, στα γυρίσματα για να μην πάρει το μικρόβιο γιατί είναι πολύ κολλητικό μικρόβιο. Χειρότερο από τον κορονοϊό και τελικά κοίτα να δεις που τα έφερε έτσι η μοίρα!”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ανατροπή στο J2US λόγω κορονοϊού-Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη 

Η τρυφερή ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τα γενέθλια του γιου της! 

Αντίνοος Αλμπάνης: “Η διαδικασία του καρκίνου με έχει αλλάξει πάρα πολύ. Ήρθα…” 

Keywords
Τυχαία Θέματα