Κόρα Καρβούνη: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά αλλά είχα το θάρρος και μίλησα»

Η Κόρα Καρβούνη, η “Νίτσα” από τη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” του Alpha, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για το #metoo, αποκαλύπτοντας πως και εκείνη έχει βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά στον χώρο του θεάτρου.

«Το θέατρο δεν έχει καθαρίσει. Εγώ θεωρώ ότι αν αυτός που έχει εξουσία, δεν γνωρίζει πώς να τη χειριστεί, δεν θα τελειώσουν αυτές οι συμπεριφορές. Είναι πολύ πιο βαθύ το πρόβλημα. Αυτό που έχουμε πετύχει, και

μου δίνει εμένα τη χαρά και την ελπίδα, είναι ότι πια οποιοδήποτε θύμα μπορεί να μιλήσει.

Παλιότερα ο κόσμος δεν μπορούσε να μιλήσει, φοβόταν μην χάσει τη δουλειά του, μην δεν δουλέψει ξανά στο θέατρο. Τώρα μπορούμε όλοι να μιλάμε, όποιος μας κάνει το ο,τιδήποτε έχουμε την ελευθερία αλλά και το πλαίσιο να μας υποστηρίξει», τόνισε η Κόρα Καρβούνη μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Και εγώ έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο και ως νεότερη και ως μεγαλύτερη. Εγώ είμαι ένα άτομο το οποίο μιλάει, έχω θάρρος. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σαν και εμένα. Αυτό είναι το θέμα και πρέπει να προστατέψουμε τους ανθρώπους που δεν έχουν τη δύναμη και το σθένος να μιλήσουν…»

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Νικούλι: Η κούκλα σύντροφός του συμμετέχει στο «Μαύρο Ρόδο»

 H Σμαράγδα Καρύδη τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

 Άντζελα Δημητρίου – Καίτη Γαρμπή: Το παρασκήνιο της «κόντρας» τους

Keywords
Τυχαία Θέματα