Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά; Όλη η αλήθεια

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα που υποστηρίζει πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η φημολογούμενη σύντροφος του τραγουδιστή, Αλεξάνδρα Νίκα, κυοφορεί αγοράκι.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», Κωνσταντόνα Γκρόσι, το στενό περιβάλλον του Κωνσταντίνου Αργυρού διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Αλεξάνδρας Νίκα.

H εξομολόγηση του Κωνσταντίνου
Αργυρού για την προσωπική του ζωή

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε δηλώσει για την προσωπική του ζωή:  «Υπάρχουν καταστάσεις στο παρελθόν που έχουν αντέξει παραπάνω ή λιγότερο στον καιρό, ή κάποιες ευκαιρίες, αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει. Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί. Είναι δύσκολο για κάποια κοπέλα να είναι μαζί μου. Όταν υπάρχει κατανόηση και μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα. Αν θέλεις ναι, μπορείς να πας κάπου αλλού. Παρόλα αυτά δεν είναι εύκολο. Αλλά αυτό είναι στη ζωή μας. Υπήρχαν σχέσεις που δεν μαθεύτηκαν. Θέλω να προστατεύω τις σχέσεις μου, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την κοπέλα».

Διαβάστε επίσης:

Πυρκαγιά στη Μαγνησία: Νεκρή γυναίκα στο Χοροστάσι – Χωρίς τις αισθήσεις του ο σύζυγός της

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Καιρός ήταν μια τρανς να παίξει στην Επίδαυρο»

Από τα 45άρια στην απότομη πτώση ως και 8 βαθμούς: Αλλάζει ο καιρός από αύριο ως την Κυριακή – Έρχονται μπουρίνια και χαλάζι

Keywords
Τυχαία Θέματα