Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποκαλύπτει ποιος είναι ο άνθρωπος που τον επηρεάζει περισσότερο σε ότι κάνει

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναμφίβολα είναι ένας από τους πιο πετυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του. Τα τραγούδια του γίνονται αμέσως επιτυχίες, ενώ στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται γίνεται το αδιαχώρητο.

Παρόλα αυτά, ο τραγουδιστής σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις και γενικότερα δεν αναφέρεται σε πιο προσωπικά του ζητήματα. Ο Κωνσταντίνος μίλησε στο περιοδικό People και στην Σόνια Καζόνι και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιος είναι ο άνθρωπος που τον επηρεάζει

περισσότερο σε ότι κάνει. Φυσικά, πρόκειται για τον αδερφό του, Πάυλος, ο οποίος δεν λείπει σχεδόν ποτέ από το πλευρό του.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Ο αδελφός μου, γιατί είναι πολύ κοντά σε μένα και τον βλέπω καθημερινά. Δουλεύουμε μαζί. Με συμβουλεύει με ανιδιοτέλεια και τον εμπιστεύομαι. Γενικά, όμως, μου αρέσει να ακούω γνώμες από πολλούς ανθρώπους και να τις φιλτράρω, ώστε να δω πώς βλέπουν οι άλλοι τα πράγματα. Αυτό που κάνουμε εμείς οι καλλιτέχνες είναι να αφουγκραζόμαστε την κοινωνία, να έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές και, σύμφωνα με αυτό που λαμβάνουμε, αυτό βγάζουμε και μέσα από τη μουσική μας. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ”.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Χάρης Χριστόπουλος παντρεύεται! Η απίστευτη αποκάλυψη για τον γάμο του

Η αντίδραση του Παρθένη όταν ρωτήθηκε για την Σπυροπούλου: “Γιατί με ρωτάς συγκεκριμένα για εκείνη;”

Keywords
Τυχαία Θέματα