Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Την περασμένη Παρασκευή (11/9), μέσα από τον αέρα του Πρω1νού, έγινε μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος,  ο οποίος ανέφερε ότι τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον γνωστό επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μάλιστα, πολλοί τους έχουν δει σε κοινές τους εξόδους το τελευταίο διάστημα. Από την πλευρά της η Φαίη μας επιβεβαίωσε την είδηση αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ ξέρω ότι εδώ και ένα μήνα είναι μαζί, είναι πολύ καλά».

Το βράδυ της Πέμπτης (10/9), μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε

το παρών σε εκδήλωση που έγινε στο εστιατόριο του επιχειρηματία στα Νότια Προάστια και οι δυο τους δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί στους φωτογράφους.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ!

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και όσα αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού στις δημοσιογράφους Κορίνα Μανταγάρη και Νίκη Κώτσου, οι δυο τους γνωρίζονταν αρκετά χρόνια όμως δεν είχε υπάρξει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους.

Η σπίθα άναψε μετά την καραντίνα όταν βρέθηκαν στο ίδιο γυμναστήριο, με τον επιχειρηματία να εκδηλώνει για πρώτη φορά εκεί το ενδιαφέρον του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα αναφέρουν στην εφημερίδα πως η όμορφη παρουσιάστρια έχει μετακομίσει ήδη στο σπίτι του αγαπημένου της στη Γλυφάδα.

Διαβάστε περισσότερα:

Οι γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου μπήκαν στο στρατό! (φωτό)

Γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από 18 χρόνια σχέσης

Μιμή Ντενίση: «Υπάρχουν ορισμένοι ηθοποιοί που με αποφεύγουν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα