Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους

Πριν από μερικούς μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου! Από την ημέρα που η παρουσιάστρια κράτησε στην αγκαλιά τον γιο της, είδε την ζωή της να αλλάζει ριζικά και προς το καλύτερο, αφού ο μικρός της πρίγκιπας της δίνει μόνο χαρά!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου τους και φαίνεται πως απολαμβάνει τον νέο της ρόλο, αυτόν της μαμάς! Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει γνωστό πότε θα γίνει η

βάφτισή του.

«Θα κάνουμε πρώτα τη βάφτιση του γιου μας και μετά τον θρησκευτικό γάμο. Ξεχωριστά τα μυστήρια. Εμείς είμαστε πιο μαζεμένοι, θα γίνουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Προέχει η βάφτιση του παιδιού, αν και έχουμε κάνει ονοματοδοσία. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι η βάφτιση», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όσον αφορά τη βάφτιση του μικρού και τον θρησκευτικό γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, καθώς ετοιμάζει την βάφτιση του μονάκριβου γιου της.

Η βάφτιση του 7 μηνών γιου της αναμένεται για τον προσεχή Σεπτέμβρη σύμφωνα με την δημοσιογράφο. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Βλάσσης, του πατέρα δηλαδή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Όσο για τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε ακόμα:

Ευγενία Σαμαρά: Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού της στην Αμερική

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η αινιγματική ανάρτηση μετά το φινάλε του «Σασμού»

Άντζελα Δημητρίου: Για βρεφικά ψώνια με την εγκυμονούσα κόρη της, Όλγα

Keywords
Τυχαία Θέματα