Κολωνός – Γνωστή 53χρονου: «Μου είχε ριχτεί χυδαία και δεν ξαναπάτησα στο μαγαζί του»

Γνωστή του 53χρονου, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, μίλησε στο «Πρω1νό» για τη γνωριμία που είχε με τον κατηγορούμενο αλλά και την οικογένεια της 12χρονης. Η ίδια περιέγραψε ένα περιστατικό με τον 53χρονο που την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση, αποκαλύπτοντας πως από τότε δεν ξαναπήγε στο μαγαζί του.

«Τον ξέρω αρκετά χρόνια και εκείνον και τη σύζυγό του. Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που σταμάτησα να πηγαίνω στο κατάστημά του. Για να το πω κομψά, ας πούμε ότι οι φιλοφρονήσεις του, άρχισαν να γίνονται υπέρ το δέον διαχυτικές, με αποτέλεσμα να με κάνει να νιώσω

αμήχανα και άβολα. Κατέβαινα τον δρόμο πεζή, έτσι καλοκαίρι ήταν, φορούσα ένα σορτσάκι, κάτι πλατφόρμες.

Πέρασε δίπλα μου με το φορτηγάκι του. Μου έκανε μια χειρονομία με το στόμα, τη γλώσσα, τα χέρια του. Με έκανε και τον σιχάθηκα. Έγινε στη γειτονιά, έξω από το σπίτι μου. Για μένα ήταν αισχρό. Γινόταν πολύ διαχυτικός με τις γυναίκες. Πάνε 5-6 χρόνια. Από τότε έχω να πατήσω στο κατάστημά του. Είχε ακουστεί ότι κάποια περίοδο είχε χωρίσει με τη σύζυγό του για κάποιο περιστατικό, είχε φύγει εκείνη από το σπίτι», είπε αρχικά η γυναίκα.

Για την οικογένεια της 12χρονης και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έγιναν, η ίδια δήλωσε: «Είχα δει πολλές φορές την οικογένεια της 12χρονης. Ταλαιπωρημένη οικογένεια, με πολλά προβλήματα. Η 12χρονη είναι μια κούκλα, ένα ευγενέστατο πλάσμα. Έπεσα από τα σύννεφα. Μιλάμε για ανήλικα παιδάκια, είχε χτίσει μια βιτρίνα».

Διαβάστε ακόμα:

 GNTM: Νέες λεπτομέρειες για το θανατηφόρο τροχαίο με την πρώην παίκτρια

 Κολωνός – Θείος 12χρονης: «Παντρεμένο ζευγάρι ήθελε ραντεβού για να βιάσει το κορίτσι»

 Δανάη Μπάρκα: Πέθανε η γιαγιά της και το ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής της

Keywords
Τυχαία Θέματα