Κλέλια Ρένεση: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα της «Μουρμούρας» -Η τρυφερή αγκαλιά με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Η Κλέλια Ρένεση πριν από λίγες μέρες προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας αποκάλυψε  πως την επόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν θα συνεχίσει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός.

Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμουράς», καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη-Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες.

Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε κ όπως το καταφέρνω).

Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια.

Με πολλή αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

Η συγκίνηση στο τελευταίο γύρισμα της σειράς

Η ηθοποιός της «Μουρμούρας», Άννη Θεοχάρη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το τελευταίο γύρισμα που έκανε η Κλέλια Ρένεση με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Όπως δείτε εσείς, οι δύο  ηθοποιό εμφανίζονται συγκινημένοι, ενώ στο κλείσιμο παίρνουν ο ένας αγκαλιά τον άλλο, δεχόμενοι το χειροκρότημα των τεχνικών.

Η Κλέλια Ρένεση αναδημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη -Θοδωρής Μαροσούλης: Βάφτισαν την κόρη τους -Το δεύτερο όνομα που της έδωσαν

Γαρυφαλλιά Καληφώνη -Χρήστος Μάστορας: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι στη Μήλο

Survivor All Star -Spoiler: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που περνούν απευθείας στον ημιτελικό

Keywords
Τυχαία Θέματα