Κατερίνα Στεφανίδη: Η ενόχλησή της με σχόλια στο Twitter για το σπίτι της που παραλίγο να καεί

Δύσκολες στιγμές βιώνουν από χτες το απόγευμα οι κάτοικοι σε Γέρακα, Παλλήνη, Ανθούσα και Διώνη, έπειτα από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη.

Η μητέρα της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προχώρησε χτες το πρωί σε μερικές αναρτήσεις, στις οποίες ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια καθώς η φωτιά είχε πλησιάσει απειλητικά το σπίτι τους.

Χτες το βράδυ, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter,

αναφέροντας πως το σπίτι τους σώθηκε χάρη στον πατέρα της καθώς όπως λέει, οι πυροσβέστες δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται», ήταν η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη.

Αυτή η ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις στο δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης, με την πρωταθλήτρια του επί κοντώ να απαντά σε σχόλια που την ενόχλησαν.

Μάλιστα, όταν ένας χρήστης τη ρώτησε αν σπίτι τους κάηκε, βάζοντας ένα emoji που κλαίει από τα γέλια, εκείνη τον «Γελάει ο μεγαλόψυχος. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν κάηκε πολιτικοποιημένο γουρούνι».

«Ναι. ο Μπαμπάς σου με Νεροπίστολο το Έσωσε. Δεν Ντρέπεσαι λίγο. αντί να πείτε Ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν να βοηθήσουν λέτε “Όλη η Οικογένεια” Αηδίες πίσω από την Κομματική Ταυτότητα.. Όμως τι να περιμένεις από Ζαίους…», έγραψε κάποιος άλλος και σε αυτό απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη: «Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

Και στην τελευταία της ανάρτηση, η Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε: «Πραγματικά αν αυτό το tweet είναι αντιπολίτευση μου υποτιμάτε την νοημοσύνη μου. Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσε να πει κάποιος που θέλει να κάνει αντιπολίτευση. Καίγονται περιουσίες, ζώα και άνθρωποι και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζουν».

Διαβάστε επίσης: 

Δήμητρα Κατσαφάδου: Συγκλονίζει η ανάρτησή της για τις φωτιές -«Αυτό που έζησα θα το θυμάμαι για πάντα!»

Ελένη Ράντου: «Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο, δεν παλεύονται άλλο οι καταστροφές μας»

Άννα Αδριανού: «Είχα τη μεγάλη τύχη να τη βιώσω, μοιάζει σχεδόν με… εξωσωματική εμπειρία»

Keywords
Τυχαία Θέματα