Κατερίνα Στανίση: Μιλά για την κακοποίηση που έχει υποστεί -«Σκέφτηκα να το καταγγείλω αλλά δεν με έπαιρνε»

Η Κατερίνα Στανίση άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα του Mega και μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει ζήσει από άνδρες, τονίζοντας πως τους έχει συγχωρήσει για όλα όσα της έκαναν αλλά δε θα ήθελε να τους δει ποτέ ξανά.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, όπου αρχικά αναφέρθηκε στην επερχόμενη συνεργασία της με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Όσα είπε η Κατερίνα Στανίση στην πρωινή εκπομπή του
Mega

«Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ ξανά με τον Θέμη Αδαμαντίδη, είμαι θαυμάστρια του. Η Ρίτα Σακελλαρίου ήταν μία γυναίκα ευχάριστη και χαμογελαστή, αλλά πολλές φορές σκληρή, την έχω συγχωρήσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Στανίση.

Όσο για την κακοποίηση που έχει υποστεί, εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Έχω συγχωρήσει τους άντρες που φέρθηκαν κακοποιητικά σε μένα, άλλα δεν θα ήθελα να τους δω ποτέ. Αλλάζουν οι δρόμοι μας, αλλά ταράχτηκα, μου φέρνει μνήμες αρνητικές. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η γυναίκα έχει αξία και προσωπικότητα.

Και να μην βγάζουμε τα νεύρα και τα απωθημένα μας και ξεσπάμε χωρίς λόγο στον άνθρωπο που μοιραζόμαστε τη ζωή μας. Έτσι δεν μπορείς να χτίσεις ούτε οικογένεια ούτε τίποτα. Τα πέρασα γιατί δεν είχα πού να καταφύγω. Σκέφτηκα να τα καταγγείλω αλλά δεν με έπαιρνε. Όταν η γυναίκα είναι έτσι και δεν περνάει καλά και φτάνει σε ακρότητες και δεν πάει άλλο, πάει να ζητήσει βοήθεια, γιατί θα γίνει ξανά και ξανά, δεν σταματάει ποτέ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Ελίνα Κέφη: «Δέχτηκα επίθεση από γυναίκες γιατί τόλμησα να μιλήσω για την εμμηνόπαυση»

Σία Κοσιώνη: «Κατάφερα να κόψω το τσιγάρο και πήρα κιλά»

Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία συνέντευξη λίγο πριν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο -«Αν γύριζα πίσω τον χρόνο θα έκανα παιδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα