Κατερίνα Παπουτσάκη: «Νιώθω άτρωτη αλλά είμαι γεμάτη αυτοάνοσα»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση. Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύναμη που πιστεύει ότι υπάρχει μέσα της με αποτέλεσμα πολλές φορές να ξεπερνά τα όριά της και να εξαντλείται. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ταλαιπωρείται από αυτοάνοσα θέματα υγείας.

«Κάνω ένα διαρκή αγώνα για την οριοθέτηση του εαυτού μου. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο για εμένα γιατί δεν είμαι

καχύποπτη και δεν συμπεριφέρομαι με τρόπο που να με προφυλάσσει και αυτό πολλές φορές σε κάνει να νιώθεις εκτεθειμένος…», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Και συνέχισε τον λόγο της, εξηγώντας: «Μπορεί να δίνεις λάθος μηνύματα σχετικά με το τι αντέχεις και κάποια στιγμή να εκραγείς και να την πατήσεις και εσύ κι ο άλλος. Αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει σε περιπτώσεις που θα έπρεπε να βάλεις όρια και να πεις δεν μπορώ, δεν αντέχω… Πρέπει να ακούς το σώμα σου και την ψυχή σου.

Γενικά, αισθάνομαι μια μεγάλη δύναμη, ότι μπορώ να κάνω πράγματα, να τα διορθώσω, να τα φτιάξω και επομένως να επανέλθω από καταστάσεις που με έχουν πληγώσει. Αισθάνομαι ότι είμαι κάπως άτρωτη αλλά δεν είμαι, είμαι γεμάτη αυτοάνοσα, οπότε κάποια στιγμή πρέπει να το δω αυτό. Έχω μια ψευδαίσθηση ότι αντέχω».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: «Οι καλεσμένοι για να μπουν στον γάμο έπρεπε…»

 Μάρα Ζαχαρέα: Η ανακοίνωση για την επιστροφή της στο δελτίο του Star

 Γιώργος Καπουτζίδης: «Μεγάλωσα με το σκεπτικό ότι πρέπει να ντρέπομαι για τη σεξουαλική μου ταυτότητα»

Keywords
Τυχαία Θέματα