Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού, παλεύουμε να βρούμε τι ισορροπίες»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην τραγωδία στα Τέμπη, που βύθισε την Ελλάδα στο πένθος, αλλά και στο

διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας.

«Είναι μια ενεργή περίοδος για μένα, μια μαύρη περίοδος για την Ελλάδα και ελπίζω κάποια στιγμή τα πράγματα να αλλάξουν γιατί είμαστε σε πολύ ζοφερές εποχές. Η μαμά μου ήταν συνδικαλίστρια, έχω μεγαλώσει στις πορείες και στους δρόμους, είναι μέσα στο DNA μου.

Πήρα τον Μάξιμο μαζί μου στην πορεία για τους ηθοποιούς. Είναι ένα πολύ ευαισθητοποιημένο παιδί και προβληματίζεται με τις εικόνες που βλέπει, είναι ανήσυχος γι’ αυτό που υπάρχει, το κακό. Του εξηγώ πράγματα και εγώ και η γιαγιά του, συζητάμε πολύ», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη στον αέρα του Mega.

Όταν ρωτήθηκε, αν αγκαλιάζει πιο σφιχτά τα παιδιά της μετά το πολύνεκρο δυστύχημα, όπως εξομολογήθηκαν πολλές μητέρες, η ηθοποιός δήλωσε: «Είναι τόσο λυπηρό. Έπιανα τον εαυτό μου σε κάποια φάση να δακρύζει, εκείνες τις μέρες. Δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους για όποιον άνθρωπο. Είναι ένα τραγικό μοιραίο συμβάν. Δεν είναι καν μοιραίο, είναι κάτι που συνέβη από πολύ συγκεκριμένους λόγους, ένας λανθασμένος κρατικός μηχανισμός.

Αυτό πρέπει να αλλάξει. Είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει μετά από αυτή την τραγική και μοιραία αφορμή. Υπήρχαν μέσα στο τρένο πάρα πολλά παιδιά, νέοι άνθρωποι, είναι ακόμη χειρότερο. Χάθηκε ο ανθός».

Σχετικά με το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε: «Είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού. Παλεύουμε να βρούμε τις ισορροπίες. Είναι μια περίοδος προσαρμογής για όλους, γίνονται πολλές αλλαγές και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα αλλά είμαι καλά.

Ο Τύπος μου φέρθηκε πολύ καλά είναι σαν να ρεφάρανε. Είχα άγχος πώς θα διαχειριστούν τα ζητήματα όλα αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ήταν πολύ διακριτικοί και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Σε μια άλλη εποχή ίσως θα γινόταν μία σφαγή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πεις και πάρα πολλά για αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

 Ευδοκία Τσαγκλή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την τραγωδία στα Τέμπη

 Μαριέττα Χρουσαλά: Έχει γενέθλια και μοιράζεται τρυφερές φωτογραφίες

 Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δε θέλω να έχω καμία σχέση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου»

Keywords
Τυχαία Θέματα