Κατερίνα Μονογυιού: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη πέντε μήνες μετά τον θάνατό του αδερφού της, Τζώρτζη

Στο πλατό της εκπομπής «Όλα Γκουντ» βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η Κατερίνα Μονογυιού!

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στον θάνατου του αδερφού της, Τζώρτζη, ύστερα από το τροχαίο που είχε με τη Ferrari στα Νότια Προάστια.

«Να σας πω κάτι; Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, είναι πολύ λυπηρό. Και να σκεφτούμε ότι οι άνθρωποι που φεύγουν πιο γρήγορα, πάνε κοντά στον Θεό, στην αγκαλιά του Χριστού, αναπαύονται και…

Δεν θέλω να σταθώ τόσο στον αδερφό μου, όχι γιατί δεν

το αξίζει να μιλάω γι’ αυτόν, γιατί μπορεί να βρεθεί κόσμος και να πει ότι εγώ προβάλλομαι μέσα από αυτό το τραγικό γεγονός. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.

Και γι’ αυτό κάναμε σιωπή οικογενειακώς. Και πάντα το συγκεκριμένο γεγονός στη ζωή μας, θα το κρατάμε χαμηλά. Όπως ήταν κι εκείνος άλλωστε… Δεν θα ήθελε κι εκείνος ούτε να με βλέπει να μην προχωράω στη ζωή μου. Συμπεριφέρομαι όπως θα ήθελε εκείνος.

Ήμασταν δεμένα αδέρφια, δεν βρισκόμασταν πολύ συχνά, γιατί κι εκείνος έτρεχε με τα δικά του κι εγώ με τα δικά μου. Όμως ήταν ένας κανονικός αδερφός, που ήταν δίπλα στην αδερφή του. Προχωράμε», ανέφερε συγκινημένη στον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

Διαβάστε ακόμα:

Αμάντα Γεωργιάδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό της Eurovision 2022

Eurovision 2022-Ανδρομάχη: Επέστρεψε στην Αθήνα μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό -«Δε μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε»

Δέσποινα Μοίρου για Θανάση Ευθυμιάδη: «Δεν ευθυνόταν εκείνος τελικά για την απομάκρυνση μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα