Κατερίνα Καραβάτου: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στις διακοπές της

Η Κατερίνα Καραβάτου απολαμβάνει ανέμελες στιγμές στις καλοκαιρινές διακοπές της, έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της και αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» δεν έχει αποκαλύψει πολλά από τα μέρη στα οποία βρέθηκε το φετινό Καλοκαίρι, όμως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα από τα ταξίδια της.

Μάλιστα,

χτες (19/8), η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο ξέγνοιαστές φωτογραφίες της .

Η Κατερίνα Καραβάτου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δημοσίευσε στο προφίλ της δύο selfie φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou)

«ΘΑΥΜΑσια! (ευχές και δώρα)», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στη λεζάντα της ανάρτησης, ενώ οι ακόλουθοί της έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο όμορφη και ήρεμη δείχνει χωρίς make up.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Night Out», η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως δεν κάνει ρετούς στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram.

«Δεν κάνω ρετούς στις φωτογραφίες που δημοσιεύω στον λογαριασμό μου. Το μόνο που κάνω είναι να αλλάζω τα φίλτρα με τον φωτισμό το Instagram, ρετούς δεν κάνω γιατί δεν ξέρω να κάνω. Εμένα μου αρέσει που ανεβάζω φωτογραφίες πιο φυσικές. Στις περισσότερες που ανεβάζω είμαι άβαφη».

Όσο για το πώς φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση, η Κατερίνα Καραβάτου είχε παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να κάνει botox. «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά για ιατρικούς λόγους, οπότε χρησιμοποιώ τις κρεμούλες μου, πίνω νερό, προσπαθώ να κοιμάμαι και να μη στρεσάρομαι, πράγμα αδύνατο».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Μπέζος: «Θα ήταν και λίγο ύποπτο αν συνέβαινε αυτό»

Πόπη Τσαπανίδου: Με τον εγγονό της στην παιδική χαρά -Φωτογραφίες

«Θα χαρακτηριζόμουν άθεος, όμως καλώς γράφουμε στην ταυτότητα χριστιανός ορθόδοξος»

Keywords
Τυχαία Θέματα