Κατερίνα Καινούργιου: Το βίντεο με τους συνεργάτες της λίγο πριν την πρεμιέρα του «Super Κατερίνα»

Η Κατερίνα Καινούργιου πραγματοποίησε ένα μοναδικό ταξίδι στο Παρίσι λίγες εβδομάδες πριν επιστρέψει στον αέρα του Alpha με την πρωινή εκπομπή της, «Super Κατερίνα». Πριν το ταξίδι της αυτό, μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε κάνει και πολλές εξορμήσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, φορτίζοντας έτσι τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Δεν υπάρχει μέρος στον πλανήτη που

θα σε κάνει άλλο άνθρωπο. Σίγουρα υπάρχει κάποιο μέρος στο οποίο θα νιώσεις ότι βρήκες τη φυλή σου. Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι αυτό το μέρος που ταξιδεψες….Κρίμα που δεν μας είπες πού. Θα ονειρευτώ ότι εννοείς το Παρίσι… Καλημέρα φίλοι μου…σας στέλνω την αγάπη μου…ανυπομονώ να τα ξαναπούμε», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία της στην οποία πόζαρε μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 28/8, ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε γνωστό μέσα από τα social media πως επέστρεψε στην Ελλάδα και στο γραφείο της, κάνοντας μάλιστα και το πρώτο meeting με τους συνεργάτες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, μέσα από το οποίο ευχήθηκε καλή σεζόν στους συνεργάτες της, τονίζοντας πως έχει την καλύτερη ομάδα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε: 

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΛΙSSES: Το συγκινητικό μήνυμα για τη sold out συναυλία τους στο Ηρώδειο

Βάσια Παναγοπούλου: Αποσύρει την υποψηφιότητά της στις εκλογές

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Σπάνια εμφάνιση στον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου – Οι κοινές φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα