Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά τον “πόλεμο” που ξέσπασε με τη Σοφία Μουτίδου

Ένας νέος «πόλεμος» ξεκίνησε στον διαδικτυακό κόσμο του Instagram, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστριες τις Κατερίνα Καινούργιου και Σοφία Μουτίδου.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια του Alpha δημοσίευσε μία κοινή της φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή από τα backstage του J2US.

Το σχετικό της InstaStory κοινοποίησε στη συνέχεια στο προφίλ της η Σοφία Μουτίδου,

γράφοντας χαρακτηριστικά: «Λίγο ακόμα πρέπει». Πολλοί ήταν αυτοί, μάλιστα, που θεώρησαν πως αυτή της η φράση ήταν υπονοούμενο για αισθητικές παρεμβάσεις.

Η ανάρτηση αυτή έπεσε και στην αντίληψη της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία έδειξε να ενοχλείται από το σχόλιο αυτό και ανταπάντησε δημόσια.

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια προχώρησε και σε μια νέα ανάρτηση, αναδημοσιεύοντας το σχόλιο ενός άλλου χρήστη του διαδικτύου το οποίο ανέφερε: «Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν τις κατακρίνει; Μουτίδου που σε βρίσκω πολύ ευφυή και με χιούμορ άνθρωπο, όταν φωνάζουμε “να πεθάνει ο ρατσισμός” δεν απαντάμε-κάνουμε ρατσισμό. Από εμένα είναι φάουλ».

Στη συνέχεια, μάλιστα, ακολούθησαν αρκετές δηλώσεις μέσω αναρτήσεων και από τις δύο πλευρές, ενώ πριν από λίγο η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση όλο νόημα. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία αναφερόταν το εξής κείμενο: «Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου, δεν βρισκόντουσαν μέσα σε κάδους αλλά σε ψυχές», με την ίδια να γράφει «mood».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Θέλουμε να κάνουμε πρωινό για τα επόμενα 15-20 χρόνια»

Μαύρο Ρόδο: Ηγουμένη και Θέμης χωρίζουν Πέτρο και Ελισάβετ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αντίδρασή της σε ερώτηση που δέχεται συνεχώς -«Βαρέθηκα, πάμε παρακάτω…»

Keywords
Τυχαία Θέματα