Κατερίνα Καινούργιου: Εξώδικο στην εκπομπή της -«Είναι δικό μου σφάλμα, ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη»

Το πρωί της Παρασκευής (4/11), η Κατερίνα Καινούργιου γνωστοποίησε πως έλαβαν ένα εξώδικο στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα», από τον πατέρα Νικόλαο Αργυρόπουλο, ο οποίος είναι εφημέριος στον Ιερό Ναό του Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ.

Την περασμένη εβδομάδα, ο ίδιος είχε κάνει κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή για τη φιλανθρωπική του δράση στον ναό καθώς και για τον 53χρονο άνδρα που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό αλλά και την πληροφορία περί «αυτοκτονίας» του.

Ο

πατέρας Νικόλαoς είχε αρνηθεί τυχόν σχέση με τον 53χρονο άνδρα και μάλιστα είχε πει πως ήταν ο ίδιος που τον είχε εκδιώξει πριν από επτά χρόνια από επίτροπο του ναού.

Ο ίδιος έστειλε εξώδικο στην πρωινή εκπομπή του Alpha, καθώς ενοχλήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν τα λεγόμενά του και ζήτησε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Η Κατερίνα Καινούργιου διευκρίνισε πως ουδέποτε η ίδια, ούτε η ομάδα της είχαν την οποιαδήποτε διάθεση να προκληθεί μία λανθασμένη εικόνα αναφορικά με το πρόσωπο του πατέρα Νικόλαου, εξέφρασε τη λύπη της και ζήτησε δημόσια συγνώμη για την παρεξήγηση.

«Ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη αν πραγματικά δημιουργήθηκε μια λανθασμένη άποψη κι αν αναστατώσαμε κάποιον άθελά μας».

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/11/221104130037_videoplayback.mp4

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Καγιά: Επιβεβαίωσε τον καβγά με τον Καράβα στα backstage του GNTM

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι αγενής και μιλάει απαξιωτικά»

Φαίη: Το on air τηλεφώνημα στην Ιωάννα Σουλιώτη μετά τις δηλώσεις της για τη συνέντευξη στο «Πρωινό μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα