Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα έλεγα να τις σώσω»

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τη συνέντευξη της Λένας Δροσάκη, αναφέρθηκε στα άστρα και τις σχέσεις, αποκαλύπτοντας στον αέρα της «Super Κατερίνα» πως έχει υπάρξει σε τοξική σχέση.

Η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της πως διανύει μια περίοδο στη ζωή της που έχει κλείσει οριστικά κάποιους κύκλους και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στα προσωπικά της.

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Είναι και η έκλειψη αυτή, είμαι και Ταύρος και με έχει επηρεάσει από χθες. Φοβάμαι μην αρχίσω και λέω πράγματα που δεν πρέπει. Με

φοβάμαι. Να πω κάτι αστρολογικό, πέρα από την πλάκα.

Χθες ήταν μια πολύ σημαντική σεληνιακή έκλειψη. Κλείνουν κύκλοι οριστικά, δεν ξανανοίγουν οι παλιοί κύκλοι. Είναι πολύ ωραία αφορμή να κάνετε καινούργια πράγματα και να ανοίξετε νέους κύκλους.

Τέρμα στα παλιά τα τοξικά. Πάμε για καινούργια. Να μην επιστρέφουμε στα παλιά τα τοξικά. Σας το λέει ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω. Καταργείς τον έναν κύκλο και προχωράς, πας στον επόμενο. Πας για το καλύτερο».

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως μεγάλη μερίδα γυναικών έχει υπάρξει σε τοξική σχέση και χρειάστηκε καιρό για να το καταλάβει και να απομακρυνθεί: «Επειδή μας παρακολουθεί και πάρα πολύς κόσμος, να πω ότι δεν είμαι η μόνη περίπτωση γυναίκας, υπάρχουν πολλές γυναίκες και στη δική μου ηλικία, που είναι μόνες τους, που έχουν κάνει λάθος επιλογές, έχουν βρεθεί σε τοξικές σχέσεις και τους πήρε καιρό να το καταλάβουν.

Έρχεται η κατάλληλη στιγμή και προχωράς. Βλέπει και ο μπαμπάς μου. Πάμε να προχωρήσουμε γιατί βλέπει και ο μπαμπάς μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Γρηγόρης Πετράκος: «Άνθρωποι διαγράφονται και στιγματίζονται από μια αναπόδεικτη κατηγορία»

 Σπύρος Μπιμπίλας: «Με κατηγορούν ότι πήγα να ξεπλύνω τον Γεωργούλη»

 Θεοφανία Παπαθωμά: Τα πρόσωπα της showbiz που στήριξαν την ανάρτησή της για τον Γεωργούλη

Keywords
Τυχαία Θέματα