Καλή Καλό: Βρέθηκαν στο σπίτι της τα οστά του γιου της -Σοκ προκαλεί η είδηση

Η Καλή Καλό είναι σήμερα 96 ετών και πριν από αρκετές ημέρες είχε γίνει γνωστό πως βρισκόταν για τουλάχιστον έναν μήνα στο νοσοκομείο, χωρίς να μπορεί να πάρει εξιτήριο και να μεταφερθεί σε οίκο ευγηρίας.

Σήμερα Πέμπτη 6/7, η εφημερίδα Espresso έφερε στο φως μια είδηση που δεν περίμενε κανείς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοίκιαζε η ηθοποιός στην Άνω Κυψέλη και η οικονόμος που

την εξυπηρετούσε, ήρθαν αντιμέτωπες με ένα μακάβριο θέαμα όταν αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μπαούλο για να βγάλουν από μέσα ρούχα και άλλα αντικείμενά της.

Η Καλή Καλό ή αλλιώς Καλλιόπη Δαμβέργη, φαίνεται πως είχε σε ένα ξύλινο κουτί τα οστά του μοναχογιού της, τον οποίο είχε χάσει πριν 40 χρόνια. Το εν λόγω γεγονός αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Σπύρος Μπιμπίλας.

«Είναι αλήθεια, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι δυο γυναίκες ότι αυτό σε ένα από τα δυο μπαούλα της μεγάλης θεατρίνας. Αμέσως ενημέρωσα τον κ. Καλλιακμάνη της Αστυνομίας προκειμένου να δούμε ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής», αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο γιος της ηθοποιού, Χρήστος, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από έκρηξη σε πείραμα χημείας ε ηλικία 13 ετών, με την μητέρα του να ξοδεύει όλη της την περιουσία προκειμένου να θεραπευτεί. Ωστόσο, ο Χρήστος άφησε τελικά την τελευταία του πνοή το 1988 σε ηλικία 27 ετών.

Διαβάστε ακόμα:

Λένα Ζευγαρά: «Είχα στόχο να φτάσω εδώ που έφτασα και έκανα τα πάντα για να το πετύχω»

Συγκλονίζει η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήταν σαν τη μύτη της καρφίτσας, αποδείχθηκε ότι ήταν καρκίνος»

Survivor All Star: Αποχώρησε η Στέλλα Ανδρεάδου – Τα δάκρυα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα