Ήβη Αδάμου: «Σε 10 χρόνια με φαντάζομαι με δεύτερο παιδί»

Η Ήβη Αδάμου μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλου και το Κοσμοράδιο για τον σύζυγό της, Μιχάλη Κουϊνέλη, τη μητρότητα αλλά και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στη Eurovision. Στην ερώτηση, μάλιστα, για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε μια δεκαετία, η τραγουδίστρια δήλωσε πως θα ήθελε να έχει ένα δεύτερο παιδί.

Για τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη: «Ο Μιχάλης δε ζηλεύει, αντιθέτως πιστεύω ότι καμαρώνει! Η ζήλεια και από εμένα και από αυτόν είναι σε ένα πολύ λογικό πλαίσιο. Και να σου πω και κάτι; Γιατί

να μην ζηλεύει και λίγο ο άλλος ή να ζηλεύω εγώ; Εγώ θεωρώ ότι είναι και λίγο γοητευτικό, είναι το αλατοπίπερο».

Για τη ζωή της μετά από δέκα χρόνια: «Μετά από δέκα χρόνια φαντάζομαι τον εαυτό μου με ωραία δισκογραφία, ίσως και με άλλο παιδί».

Για τη μητρότητα: «Δεν είναι εύκολο για καμία μητέρα που δουλεύει. Νομίζω ότι είναι ο πιο δύσκολος ρόλος, ίσως ακούγεται και κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια».

Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στη Eurovision: «Θέλω όταν θα ξαναπάω να είμαι πολύ σίγουρη και δεν θα δεχτώ ξανά τη 14η θέση. Είμαι θετική είτε για Ελλάδα είτε για Κύπρο. Η Βουλγαρία δεν με πλησίασε αλλά μπορεί κάποια στιγμή να το κάνω».

Διαβάστε ακόμα:

 Άγγελος Μπράτης: «Την πρώτη χρονιά του GNTM περνούσα κατάθλιψη»

 Σπύρος Μπιμπίλας για Νεφέλη Ορφανού: «Θα συμβούλευα τους ρεπόρτερ να μην πηγαίνουν για δηλώσεις σε αρκετά μεγαλύτερους ανθρώπους»

 Πρωινό μας 8/11: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

Keywords
Τυχαία Θέματα