Ιωάννης Παπαζήσης: Η απάντησή του, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Αναστασία Παντούση

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μπορεί να βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας, όμως έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική ζωή του μακριά από αυτά. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK και ρωτήθηκε τόσο για τον χωρισμό του από τη Βανέσα Αδαμοπούλου όσο και για τη σχέση του με την Αναστασία Παντούση.

Σχετικά με τον χωρισμό του από τη Βανέσα Αδαμοπούλου, ο Ιωάννης Παπαζήσης απάντησε: «Εγώ δεν έχω χωρίσει χωρίς παιδί! Αυτό είναι το πρόβλημά μου (Γελάει). Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση αλλά θεωρώ

ότι όλα έχουν το δρόμο και τη λογική τους, αρκεί να απευθύνεσαι σε έξυπνους κι ώριμους ανθρώπους. Θα συνεχίσω να λέω ότι είμαι πολύ περήφανος που η Βανέσα είναι η μητέρα του παιδιού μου».

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Αναστασία Παντούση, ο ηθοποιός απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση και εξήγησε τον λόγο: «Η απάντηση “δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου” στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά δεν τη δεχόμαστε. Είναι όμως μια απάντηση και επουδενί απαξίωση για το κοινό που διαβάζει τη συνέντευξη.

Δεν απαντάω καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλο άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Αλκαίος: «Έφυγα γιατί δεν άντεξα την πίεση του συστήματος»

 Κόνι Μεταξά: Αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του γάμου της με τον Μάριο Καπότση

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου -Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Keywords
Τυχαία Θέματα