Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Κίμων Κουρής: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σε συνεντεύξεις της, συνήθως προσπερνάει τις ερωτήσεις σχετικά με αυτή.

Ωστόσο, πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό με τον Κίμωνα Κουρή, που απ’ ότι φαίνεται έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του έπειτα από τον χωρισμό από τον επί 10 χρόνια σύντροφό της, Πάνο Βλάχο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Κίμων Κουρής

υποδύεται τον γοητευτικό δικαστή στους «Παγιδευμένους», ενώ πρόσφατα μάλιστα «εισέβαλλε» στη σειρά και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της στο περιοδικό Gala και στην δημοσιογράφο Μαριλού Πανταζή, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, καθώς και τον Κίμωνα Κουρή.

Μιλώντας για σενάρια, σε ενοχλούν οι φήμες που κυκλοφορούν για την προσωπική σου ζωή από τη στιγμή που έγινε γνωστή;

Δε νιώθω καθόλου άνετα με αυτό. Το καταλαβαίνω πως όταν η δουλειά σου είναι να εκτίθεσαι στην τηλεόραση αυτό συνοδεύεται από μία δημοσιότητα, αλλά προσωπικά Δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα να τροφοδοτώ την φημολογία και να παίζω αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι αδιακρισία και φτάνεις στα όρια του κουτσομπολιού. Κι εμένα δε μου αρέσει να κουτσομπολεύω, πόσο μάλλον να με κουτσομπολεύουν.

Αυτό που με γοήτευσε με την υποκριτική είναι να υποδύομαι ρόλους και να διηγούμαι ιστορίες. Κανένας δε μας είπε ποτέ στη σχολή ότι, ξέρετε, μέσα στο κομμάτι της ηθοποιίας είναι να είστε ντυμένη στην πένα, να μιλάτε για τα προσωπικά σας και να απαντάτε σε οποιαδήποτε ερώτηση σας κάνουν.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Η στιγμή που η Ελευθερία Ελευθερίου χάνει τις αισθήσεις της –Η αντίδραση του Πρίαμου (Trailer)

Ελένη Φουρέιρα: Επιστρέφει στη σκηνή μετά τη γέννηση του γιου της –Η ανακοίνωσή της

Κώστας Μακεδόνας: «Έφαγα πολύ ζόρι, πολλή μελέτη, πολλή δουλειά»

Keywords
Τυχαία Θέματα