Ιωάννα Τούνη: Το τεράστιο ποσό που κόστισε το ταξίδι στις Μαλδίβες – Πενταψήφιος αριθμός

Αξέχαστα θα μείνουν τα φετινά γενέθλια στην Ιωάννα Τούνη, καθώς αποφάσισε να τα γιορτάσει στις Μαλδίβες μαζί με τους φίλους της! Η γνωστή influencer συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής και έζησε μοναδικές στιγμές στο εξωτικό νησί περιτριγυρισμένη από πρόσωπα που αγαπά και την αγαπούν. Ανάμεσά τους ήταν φυσικά και ο γιος της.

Εδώ και περίπου ένα εικοσιτετράωρο η Ιωάννα Τούνη έχει επιστρέψει στη βάση της στην Αθήνα μαζί με την παρέα της. Η ίδια ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους της να της

θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά με το ταξίδι στις Μαλδίβες και το inbox της γέμισε από μηνύματα.

Μεταξύ αυτών υπήρχαν και εκείνα που αφορούσαν στο ποσό που κόστισε το ταξίδι στις Μαλδίβες. Η Ιωάννα Τούνη δεν θέλησε αρχικά να απαντήσει συγκεκριμένα, ωστόσο αποφάσισε τελικά να το κάνει, αφού παραδέχτηκε πως ξόδεψε ένα μεγάλο ποσό, γεγονός όμως που δεν μετανιώνει, μιας και πέρασαν φανταστικά.

Ειδικότερα, η επιχειρηματίας αποκάλυψε πως το birthday trip στις Μαλδίβες της κόστισε πενταψήφιο νούμερο, 27.000 ευρώ. Η ίδια ανέφερε πως ήταν δώρο τόσο στον εαυτό της όσο και στους οκτώ φίλους της και αυτός είναι ο λόγος που «φούσκωσε» ο λογαριασμός.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσα πλήρωσε για το ταξίδι στις Μαλδίβες

«Δεν ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση αλλά επειδή είπαμε εδώ θα τα πω όλα. Έδωσα σύνολο περίπου 27.000 ευρώ για εμένα και τους φίλους μου. Ήμασταν σύνολο 8 άτομα και το μωράκι μου 9. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις. Έδωσα αρκετά οκ. Αλλά άξιζαν και θα το ξαναέκανα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρονών και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου», ήταν τα λόγια της Ιωάννας Τούνη.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/08/230812194316_touni.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή – Όλγα Λαφαζάνη: Απόδραση στην Αντίπαρο με τις οικογένειές τους

 Λιζέτα Νικολάου: Που και πότε θα γίνει η κηδεία της

Super Κική: Η νέα ανάρτηση για τον Σταύρο Ξαρχάκο μετά τον σάλο

Keywords
Τυχαία Θέματα