Ιωάννα Μαλέσκου: Οι φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά

H Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, καθώς επισφράγισαν την αγάπη τους λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους.

Η παρουσιάστρια και ο εκλεκτός της καρδιάς της θέλησαν να κρατήσουν αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι έτσι τήρησαν σιγήν ιχθύος σχετικά με το πού και το πότε θα παντρευτούν.

Όπως έγινε γνωστό, ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε μεσημέρι της Πέμπτης 30/3 στο δημαρχείο της Ραφήνας. Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς επισημοποίησαν τη σχέση τους, έχοντας

στο πλευρό τους λίγα αλλά πολύ αγαπημένα πρόσωπα.

Σήμερα (1/5), με αφορμή την είσοδο του Μαΐου, η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της γράφοντας, «“Ανθισμένες καρδιές”, όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη ! Ευλογία ! Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO!, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πώς έμαθε ότι είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της: «Ήμουν συνεχώς στη θάλασσα και έκανα σπορ – όταν το έμαθε ο γιατρός μου μού είπε: τα σταματάς αμέσως!

Οπότε, αρχικά υπέθεσα πως η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι βρισκόμουν διαρκώς στον νερό. Έκανα ένα τεστ και διαπίστωσα ότι περιμένουμε μωράκι.

Την επομένη της ημέρας που έμαθε ότι είμαι έγκυος, ακριβώς έξω από το κτήμα μας εμφανίστηκε ένας τεράστιος πελαργός, που δεν είχε κανέναν λόγο να βρίσκεται εκεί και άρχισε να σουλατσάρει.

Αν δεν το τραβούσα βίντεο, δεν θα με πίστευε κανείς. Το λέω και ανατριχιάζω. Θυμάμαι τη συγκίνηση και την έκπληξή μου. Αναρωτιόμουν αν έβλεπα καλά».

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Σχίζας -Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ήρθε το τέλος στη σχέση τους;

Χρυσούλα Διαβάτη για υπόθεση Γεωργούλη: «Θυμούνται όλες μετά από χρόνια ότι κάποιος τις βίασε»

Ελευθερία Ελευθερίου: Σε νέα σχέση η τραγουδίστρια; Η απάντησή της

Keywords
Τυχαία Θέματα