Ιωάννα Μαλέσκου: Οι δυσκολίες στη γέννα και το ζόρικο κομμάτι του θηλασμού

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί να έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, όμως, όποτε μπορεί, επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram με τους οποίους έχει αποκτήσει μια δυνατή σχέση. Η παρουσιάστρια τους τελευταίους δύο μήνες βιώνει το θαύμα της μητρότητας και είναι τρισευτυχισμένη για τον ερχομό της κόρης της!

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό και να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με την εγκυμοσύνη και την

κόρη της. Η ίδια ήταν ειλικρινής και μίλησε τόσο για τις καλές όσο και για τις πιο δύσκολες στιγμές που βιώνει μέσα στην καθημερινότητα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στη γέννα, στο κομμάτι του θηλασμού αλλά και στη ζωή με το μωρό μόλις αυτό έρθει στον κόσμο και επιστρέψει στο σπίτι με τους γονείς του.

Στο ερώτημα για το πώς ήταν η γέννα της, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Γέννησα φυσιολογικά. Είχαμε κάποιες δυσκολίες, όμως όλα πήγαν καλά. Δόξα τω Θεώ, είχα έναν έμπειρο και ήρεμο γιατρό, μια υπέροχη μαία και το άριστο περιβάλλον και προσωπικό της κλινικής. Σπουδαίο πράγμα να νιώθεις εμπιστοσύνη και ασφάλεια εκείνη τη μεγάλη μέρα».

Αναφερόμενη στον θηλασμό, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Θηλάζω αποκλειστικά, ήταν ζόρικο το πρώτο διάστημα αλλά είναι αυτό που λένε πως οι πρώτες 40 μέρες είναι καταλυτικής σημασίας. Γερό crash test από κάθε άποψη. Χαλάλι, όμως όλα! Δάκρυα, πόνοι, ξενύχτια… Όλα».

Όταν ρωτήθηκε για πώς είναι η καθημερινότητά της με το μωρό, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Τώρα πια στους δύο μήνες έχουμε βρει αρκετά τα πατήματά μας. Εννοείται είναι πολύ μωράκι ακόμα και κάθε μέρα είναι διαφορετική, αλλά όσα κυλάνε οι μέρες, όλα μπαίνουν σε μια σειρά».

Διαβάστε ακόμα:

Περικλής Κονδυλάτος: «Υποχρεώθηκα να πάω στον τελικό, δεν ήθελα»

Survivor All Star: Η τυχερή θέση στον τελικό που… βγάζει νικητές

Ελένη Πετρουλάκη: Αποφοίτησε η κόρη της και έβαλε το φόρεμα που φορούσε εκείνη στη βάπτισή της

Keywords
Τυχαία Θέματα