Ιωάννα Μαλέσκου: Αγκαλιά με την κόρη της στο πιο τρυφερό στιγμιότυπο!

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ ξεχωριστό για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, καθώς είναι το πρώτο που θα περάσουν μαζί με την κορούλα τους. Η παρουσιάστρια γέννησε στις αρχές Μαΐου και συνεπώς πλέον η κόρη της μετράει ενάμιση μήνα ζωής.

Η καθημερινότητα του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει ριζικά, αφού το μωρό του έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του. Το πρόγραμμα της Ιωάννας Μαλέσκου

είναι βασισμένο στην κόρη της, η οποία την έχει απόλυτη ανάγκη.

Αυτός είναι και ο λόγος που η παρουσιάστρια κάνει πιο σπάνια αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ο ελεύθερος χρόνος της είναι περιορισμένος. Και μπορεί η νέα καθημερινότητα να είναι γεμάτη υποχρεώσεις και απαιτήσεις, όμως η ίδια απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτού του νέου κεφαλαίου.

Η φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου αγκαλιά με την κόρη της

Με αφορμή την έναρξη της νέας εβδομάδας, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να στείλει τη θετική ενέργειά της σε όσους την ακολουθούν και έτσι δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της.

Η παρουσιάστρια ποζάρει χαμογελαστή στον φακό, κρατώντας στα χέρια της την κόρη της, η οποία φοράει ένα ροζ φορεματάκι και έχει πλούσια χαίτη. Μαμά και κόρη στην πιο γλυκιά φωτογραφία τους!

Η Ιωάννα Μαλέσκου στο πιο cute στιγμιότυπο με την κόρη της

«Το “φίλτρο της αγάπης” αυτό να επιλέγετε στις φωτογραφίες σας. Αποτυπώνει την ευτυχία και τον πραγματικό μας εαυτό. Σας ευχόμαστε μια όμορφη εβδομάδα», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο γιος μου έπαιξε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ»

 Βασίλης Καρράς: Σπάνια εμφάνιση μετά την τεράστια αλλαγή στην εικόνα του

 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το υπερσύγχρονο σπίτι – παλάτι που αγόρασε στο Ψυχικό για την οικογένειά του

Keywords
Τυχαία Θέματα