«Ήμουν στο πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή»

Η Μαρία Ένεζλη παραχώρησε μια άκρως  εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωνιάτικα».

Μέσα σε όλα, η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης, καθώς και τις κρίσεις πανικού που κλήθηκε να διαχειριστεί στο παρελθόν.

«Με γνωρίσατε μέσα από το “Κους Κους”, αν και ξεκίνησα από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, όταν πρωτοσυστήθηκε η ζώνη του Σαββατοκύριακου. Άπειρες ώρες δουλειές, όπως και στο “Κους Κους”, δουλεύαμε όλοι και το Σαββατοκύριακο. Δεν ήταν απλά «φτιαχνόμαστε, βγαίνουμε, τα λέμε και

γεια σας.

Ήταν πολύ σκληρές οι συνθήκες για το ρεπορτάζ και τότε είχα αισθανθεί πως όλο αυτό με πίεζε πάρα πολύ. Οπότε με αυτούς τους ρυθμούς που πήγαινα, κατάλαβα ότι έπρεπε είτε να κάνω μια παύση για να μπορέσω να το διαχειριστώ είτε να προχωρήσω αλλά, όχι, από το άγχος να δημιουργήσω και κακό στον εαυτό μου», είπε αρχικά η Μαρία Ένεζλη.

«Πάθαινα συνέχεια κρίσεις πανικού. Σε μια εκπομπή που ήμουν στο πάνελ είχε τύχει να αισθάνομαι ότι δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή και ένιωθα ότι δεν είχα αέρα. Ήμουν στο πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη και έκανα νόημα ότι έπρεπε για λίγο να βγω έξω. Δεν είχε καταλάβει φυσικά κανείς τίποτα, βγήκα για λίγο έξω, πήρα δυο τρεις ανάσες και μετά επέστρεψα.

Έκανα ψυχοθεραπεία αρκετή και ασχολήθηκα πολύ με τον διαγωνισμό και διάφορες ενεργειακές θεραπείες. Χρόνια πριν που τότε ήταν πολύ ταμπού», πρόσθεσε επίσης η Μαρία Ένεζλη στην κάμερα της πρωινής εκπομπής  του Open.

Η Χριστίνα Λαμπίρη, στην οποία η Μαρία Ένεζλη έκανε αναφορά στην συνέντευξή της, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την επαγγελματική διαδρομή, αποκαλύπτοντας πως δεν είναι περήφανη που στο παρελθόν χρειαζόταν να μπαίνει στη διαδικασία να κρίνει τις ζωές άλλων ανθρώπων.

«Μετατοπίστηκε το ενδιαφέρον του κόσμου από τους καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιούς και το lifestyle που προβάλαμε σε πρόσωπα τηλεοπτικά… Έπρεπε με κάποιο τρόπο να γίνω και εγώ μέρος αυτού του παιχνιδιού αλλιώς. Δεν μπορούσα να το κάνω όμως αυτό ρε Μαρία. Θα μου πεις δε το έκανες; Δεν έκρινες; Ναι, χωρίς να είμαι περήφανη γι’ αυτό. Το έκανα ναι, αλλά δεν είμαι περήφανη για αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star» -Η απάντηση στον Βασάλο

Χατζηανδρέου -Δαλάκα: Πότε επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά την αποβολή τους από το «Survivor All Star»;

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο»

Keywords
Τυχαία Θέματα