Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για να καταφέρεις να πετύχεις αλλαγές στους όρους κάτω από τους οποίους σχετίζεσαι είτε στην προσωπική σου ζωή είτε στην επαγγελματική. Αν λοιπόν υπάρχουν πράγματα που δεν σε καλύπτουν σε μια σχέση και νιώθεις είτε ότι οι ανάγκες σου δεν ικανοποιούνται, είτε ότι οι ελευθερίες σου καταπατώνται με κάποιο τρόπο ή ότι ο άλλος δε σε σέβεται ξεκίνησε να θέτεις τα θέματα επί τάπητος. Πολύ καλή μέρα μάλιστα αν θέλεις να διεκδικήσετε χρήματα που σου οφείλονται ή μια αύξηση. Μπορεί να μην τα δεις στην τσέπη σου αύριο, όμως το σημαντικό

είναι ότι θα τα δεις, έστω και σε δεύτερο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Πλησιάζοντας προς το τέλος της χρονιάς θα είναι καλό για εσένα να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν στις σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα που αργά ή γρήγορα θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις από πάνω σου σημαντικά άγχη. Από την άλλη, σε κάποιες σχέσεις μπορεί να νιώθεις ότι η υπομονή σου έχει εξαντληθεί και ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλες οδούς, όπως για παράδειγμα τη νομική, για να λύσεις τις διαφορές σου με άτομα τα οποία έβαλαν το χεράκι τους για να εξαντληθεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μάλλον έχει έρθει η ώρα να αφήσεις πίσω την τεμπελιά σου και να ασχοληθείς με το πώς θα εκμεταλλευτείς το χρόνο σου και τα χρήματα σου με τέτοιο τρόπο που θα σε βοηθήσει να βρεις νέες ισορροπίες στη ζωή σου και να αναβαθμίσεις την ποιότητα της. Ίσως θελήσεις να κάνεις κάποια ιδιωτική ασφάλεια για να νιώθεις πιο προστατευμένος σε κάποια ενδεχόμενα ή να ασχοληθείς με τη φροντίδα του σώματός σου και να ξεκινήσεις κάποιο είδος γυμναστικής ή διατροφή. Κάντο, γιατί τώρα έχεις περισσότερη υπομονή και αργά ή γρήγορα τα οφέλη θα είναι εμφανή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τα ερωτικά θέματα και τις σχέσεις να είναι στην κορυφή της ατζέντας σου το τελευταίο διάστημα η σημερινή μέρα σε βοηθάει να τα αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση και να μιλήσεις ανοιχτά για όσα νιώθεις. Βέβαια, πρώτα από όλα πρέπει να τα πεις στον εαυτό σου, γιατί οι ανασφάλειές σου είναι αυτές που δεν σε αφήνουν να δεις καθαρά κάποια πράγματα και νιώθεις να πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Μείνε προσηλωμένος στο τι έχεις στο παρόν για να μπορέσεις να το εκτιμήσεις και να το δεις να έχει διάρκεια στο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Όλα αυτά τα πίσω μπρος και τα σκαμπανεβάσματα που μπορεί να διαπιστώνεις ότι έχεις στη διάθεσή σου, σου κόβουν από την αυτοπεποίθηση που θα μπορούσες να νιώθεις. Κι αυτό δεν οφείλεται στο ότι ξαφνικά ξύπνησες άλλος και έχασες τη λιονταρίσια σου δύναμη, αλλά στο γεγονός ότι εσύ ο ίδιος αμφισβητείς τα “θέλω” σου, αλλά και τα συναισθήματα σου. Αν για παράδειγμα παίζει ένα καινούργιο φλερτ στη ζωή σου ή μια νέα ενασχόληση, ακόμα κι αν νιώθεις ότι καλύπτεσαι στα 9 από τα 10 πράγματα εσύ επιλέγεις να εστιάσεις στο πρόβλημα και να αμφισβητείς τα 9 θετικά που υπάρχουν. Από σήμερα όμως μπορείς να αλλάξεις επιλογή… Για να σε δω…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτό το εξάγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι ότι ακριβώς χρειαζόσουν για να μπορέσει να ξεκολλήσει το κεφάλι σου και να αναλάβεις τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να ρολάρουν τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή. Δε θα σου πω να μην περιμένεις θαύματα, να τα περιμένεις, απλά θα γίνουν σταδιακά. Το σημαντικό είναι ότι βρίσκεις το θάρρος να μιλήσεις, κι αν όχι σε κάποιο συγκεκριμένο άνθρωπο, τα λες στο εαυτό σου και το να παραδέχεσαι κάποιες αλήθειες είναι το πρώτο σημαντικό βήμα που μπορείς και πρέπει να κάνεις.

ΖΥΓΟΣ: Μια μανία με το να ξοδεύεις τα λεφτά σου την έχεις και η αλήθεια να λέγεται, ένας Ζυγός είτε βγάζει πολλά, είτε δεν έχει να φάει πάντα θα βρει τον τρόπο να κάνει τα λούσα του. Σήμερα όμως με αυτό το εξάγωνο του Άρη από το Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι ευκαιρία να κάνεις καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σου και να τα επενδύσεις κατά τρόπο που αργά, αλλά σίγουρα, θα τα δεις να αυγατίζουν. Από την άλλη, στα συναισθηματικά σου η ανάγκη για σταθερότητα έχει υψηλό τίμημα και απαιτεί θυσίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Άρη σήμερα από το ζώδιό σου να σχηματίζει μία πολύ θετική όψη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις κάποια σημαντικά σχέδια σου και να ξεκινήσεις κάποιες συζητήσεις οι οποίες μπορεί να τραβήξουν καιρό, αλλά με πείσμα και υπομονή θα φέρουν αποτέλεσμα. Και στην προσωπική σου ζωή όμως, μια νέα γνωριμία μπορεί να μην εξελιχθεί με υψηλές ταχύτητες, ούτε να σε κάνει να πετάς στα σύννεφα αυτή τη στιγμή. Είναι όμως σχεδόν σίγουρο ότι με το χρόνο θα δείξει τις ποιοτικές τις δυνατότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επανεμφάνιση ενός ανθρώπου στην ερωτική σου ζωή δε γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο, ωστόσο φαίνεσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις πολλά για χάρη του. Από την άλλη, οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σου, κυρίως, τομέα μπορεί να σε αγχώνουν και να σου δημιουργούν πίεση ή απαισιοδοξία. Το μυστικό σε αυτή τη φάση της ζωής σου είναι να δείξεις ψύχραιμος και να έχεις υπομονή, γιατί θα χρειαστεί χρόνος για να δεις τα πράγματα να μπαίνουν σε ένα ρυθμό, αλλά κι επειδή το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως σου δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς κάποιες ρυθμίσεις ή διευκολύνσεις που γίνονται σε πολιτικό επίπεδο και οι οποίες θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία σειρά κάποια πράγματα που φαίνεται ότι σε έχουν πιέσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να κάνεις νέες φιλικές γνωριμίες που έχουν να σου δώσουν πολλά. Επειδή όμως, ειδικά όταν μιλάμε για φιλία, ο χρόνος είναι αυτός που της δίνει αξία, δε χρειάζεται να βιαστείς να βαφτίσεις κάποιον κολλητό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Άρη στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου να σχηματίζει μία πολύ θετική όψη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να σου γίνουν προτάσεις είτε για μία καινούργια δουλειά, είτε για μία νέα θέση στη δουλειά σου με περισσότερες ευθύνες και εξουσίες. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει επιπλέον άγχος και πίεση, που όμως δεν έρχονται απλά για να λειτουργήσουν σαδιστικά στη ζωή σου, αλλά για να σου δώσουν τη σταθερότητα που χρειάζεσαι και την προοπτική για ένα καλύτερο αύριο.

ΙΧΘΥΣ: Έχεις ανάγκη από λίγη περιπέτεια στη ζωή σου, από λίγο ρίσκο κι από καταστάσεις που ναι μεν θα σε βγάλουν από τη βολή σου, αλλά που αργά ή γρήγορα θα σε φέρουν πιο κοντά σε όσα πραγματικά επιθυμείς και χρειάζεσαι. Από την άλλη, ίσως ονειρεύεσαι ότι ανανεώνεις με κάποιο τρόπο τον περίγυρό σου και τους ανθρώπους στους οποίους συναναστρέφεσαι και ερωτικά, αλλά και φιλικά. Καλά κάνεις κι ακολουθείς τα θέλω σου, απλά ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις, σε αυτή τη φάση, να ξέρεις ότι χρειάζεται χρόνος για να μπορέσουν και οι άλλοι να συγχρονιστούν μαζί σου.

Καλημέρα!

Φωτογραφία: Pintrest

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα