Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ: Το ενδιαφέρον σου το επόμενο διάστημα ενδεχομένως να μονοπωλήσουν οι γονείς σου ή άλλα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σου. Παράλληλα, έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα κάποια θέματα στον επαγγελματικό σου χώρο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δεις κατά πόσο μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες ή αν θα πρέπει να πάρεις κάποιες δραστικές αποφάσεις. Τα “πρέπει” και οι τυπικότητες στις σχέσεις σου ενδέχεται να σε καταπιέσουν λίγο, γι’ αυτό προσπάθησε να περιορίσεις τις

επαφές σου με άτομα που πραγματικά σου φτιάχνουν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Το επόμενο διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις γερές βάσεις και να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου για την επόμενη μέρα. Ευνοούνται ιδιαίτερα θέματα σπουδών, αλλά και ότι έχει να κάνει με το εξωτερικό είτε μιλάμε για ένα απλό ταξίδι αναψυχής, είτε για το ενδεχόμενο να αναζητήσεις εργασία έξω από τα όρια της χώρας ή σε δουλειές που μπορεί να έχουν να κάνουν με τον τουρισμό. Πολύ καλό όμως το επόμενο διάστημα και για τα ερωτικά σου, αφού έχεις καλή διάθεση και όρεξη για παιχνίδι. Τέλος, έχει έρθει η στιγμή να ασχοληθείς με κάποια νομικά εμπόδια που φαίνεται να ανακόπτουν την πορεία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το ενδιαφέρον σου το επόμενο διάστημα στρέφεται στα οικονομικά σου, εκεί όπου από τη μία καλείσαι να κλείσεις ή να ρυθμίσεις κάποιες οφειλές που φαίνεται ότι επιβαρύνουν την τσέπη σου ολοένα περισσότερο, αλλά και να αναζητήσεις τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων προκειμένου να μπορέσεις έστω και προσωρινά να ξεκολλήσεις το καρό από τη λάσπη. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια ξαφνικά έσοδα, είτε από κάποιο ασφαλιστικό φορέα, είτε με τη μορφή μιας κληρονομιάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου είναι αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου τις επόμενες μέρες. Έτσι από τη μία θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις τι μπορεί να κάνεις λάθος ή τι μπορεί να φταίει γενικότερα και κάποιες σχέσεις σου παρουσιάζουν διαρκώς τα ίδια προβλήματα και σου δημιουργούν την αίσθηση ότι ζεις “τη μέρα της μαρμότας”, ζώντας καθημερινά τις ίδιες καταστάσεις. Από την άλλη είναι μία σημαντική περίοδος όπου θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις λίγο το τοπίο βγάζοντας από τη ζωή σου ανθρώπους που δε σου κάνουν και τόσο καλό.

ΛΕΩΝ: Από τη μία η δουλειά και από την άλλη η καθημερινότητά σου γενικότερα είναι οι δύο τομείς που τις επόμενες μέρες θα τραβήξουν περισσότερο την προσοχή σου. Αφενός λοιπόν υπάρχουν υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς -και είναι πολλές και σημαντικές- κι αφετέρου έχεις την ανάγκη να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες προκειμένου η δουλειά να μη γίνει όλη σου η ζωή, αλλά και για να διασφαλίσεις ότι δε θα θυσιάσεις τα πάντα στο όνομα των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπομονή και έρχονται καλύτερες μέρες Παρθένε μου, αφού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκεις το αντίδοτο στην κακοτυχία που εδώ και καιρό πολλές φορές έχεις νιώσει να σε δέρνει. Ξαναβρίσκεις λοιπόν το χαμόγελό σου, την καλή σου διάθεση και την όρεξη για φλερτ και παιχνίδι. Τα ερωτικά σου ξαναπαίρνουν μπρος και νιώθεις την καρδιά σου να σε ζεσταίνει και να σου δίνει δύναμη να λειτουργήσεις στη ζωή σου σαν νικητής και όχι σαν ναυαγός χτυπημένος από τη μοίρα.

ΖΥΓΟΣ: Το επόμενο διάστημα τα οικογενειακά θέματα τίθενται πρώτα στην ημερήσια διάταξη και καλείσαι να ξεκαθαρίσεις κάποιες σχέσεις, να βάλεις όρια όπου χρειάζεται και να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να φοβόσουν να αγγίξεις. Επίσης, είναι μια φάση που μπορεί να αναθεωρήσεις και κάποιες δικές σου συμπεριφορές. Από την άλλη θα ασχοληθείς με θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να αποκτήσεις το δικό σου σπίτι ή να κάνεις τη δική σου οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το επόμενο διάστημα θα θελήσεις να ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά πράγματα, αλλά θα πρέπει σε κάποια από αυτά να προσπαθήσεις πιο έντονα αν θέλεις να υπάρξουν και αποτελέσματα. Έτσι αναμένεται να σε απασχολήσουν ιδιαιτέρως θέματα που έχουν να κάνουν με τα αδέρφια σου ή άλλα συγγενικά σου πρόσωπα, οι δοσοληψίες σου με κάποια άτομα τα οποία συναναστρέφεσαι πολύ συχνά, αλλά και κάποια θέματα που σου κινούν την περιέργεια, με τα οποία μπορεί να μην είχες ασχοληθεί ως τώρα. Από την άλλη θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις πράγματα που είχες κρατήσει καλά φυλαγμένα, μόνο που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε ποιους θα τα πεις για να μη σε εκμεταλλευτούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένας καινούργιος κύκλος στη ζωή σου έχει ήδη ξεκινήσει και για να πας παρακάτω είναι πρωταρχικής σημασίας το να αξιολογήσεις τις αξίες και τα πιστεύω σου, αλλά ακόμα και τις πιο πρακτικές σου ανάγκες για να ξέρεις που βαδίζεις και τι κυνηγάς. Το επόμενο διάστημα μεγάλη θα είναι η κινητικότητα στον οικονομικό τομέα, όπου από τη μία μπορεί να κάνεις κάποια μεγάλα έξοδα και από την άλλη θα βρεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου και να περιορίσεις τα έξοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι η στιγμή σου! Αυτή η στιγμή που αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα εσένα και να ασχοληθείς με όσα χρειάζεσαι για να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου και να τη δεις να εξελίσσεται προς το καλύτερο. Αν καταφέρεις να διαχειριστείς με σύνεση όλο αυτό και δεν λειτουργήσεις αλαζονικά θα μπορέσεις να κερδίσεις τους ανθρώπους γύρω σου και είναι πολύ πιθανό να βγεις κερδισμένος και στα προσωπικά σου, αφού ο θαυμασμός που προκαλείς είναι το καλύτερο…αφροδισιακό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σαν γνήσιος Υδροχόος που ψάχνει αφορμές για να θέτει νέους στόχους και να έχει το βλέμμα στραμμένο στο αύριο, η συγκεκριμένη περίοδος είναι αυτή που κάθε χρόνο σε κάνει θες να κλείσεις τους λογαριασμούς με το παρελθόν, να δεις τι μπορεί να σε κρατάει πίσω και να επιλέξεις αυτά θα πάρεις μαζί σου στη συνέχεια. Δε χρειάζεται να εξηγήσεις σε κανέναν πώς σκέφτεσαι και ποια είναι τα κριτήρια σου, από τη στιγμή που δεν αφήνεις τα απωθημένα σου και τον εγωισμό σου να επηρεάζουν τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου.

ΙΧΘΥΣ: Το επόμενο διάστημα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις φιλικές σου σχέσεις και την κοινωνική σου ζωή, αφού έχεις μια αστείρευτη διάθεση να βρεθείς ανάμεσα σε ανθρώπους που νιώθεις ότι σας ενώνουν πολλά και μοιράζεστε κοινές ανησυχίες. Από την άλλη μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να ξανασυστηθείς σε κάποιους ανθρώπους ή να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να υπερασπιστείς τα “πιστεύω” σου και να τους “επιβάλλεις” τον τρόπο που θέλεις να γίνονται στο εξής τα πράγματα.

Καλημέρα!

Φωτογραφία: Pintrest

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα