Ηλίας Μαμαλάκης: «Το μεγαλύτερο κακό που αισθάνομαι είναι πως δεν έχω ένα δικό μου παιδί»

Τον Ηλία Μαμαλάκη υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Ο γνωστός chef, σε μια εκ βαθεών εξομολόγηση, μίλησε -μεταξύ άλλων- για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως έχει μετανιώσει που δεν έκανε ποτέ δικά του παιδιά.

«Το μεγαλύτερο κακό, το έχω πει και στη Ντορίτα, που αισθάνομαι, είναι ότι δεν έχω δικό μου παιδί. Ήθελα πολύ να έχω ένα δικό μου παιδί και όταν πέρασα τα πολύ δύσκολα, αν είχα ένα παιδί, θα ήταν 40 χρονών που σημαίνει

ότι, θα είχα κάποιον δίπλα μου, να τον πιάσω αγκαζέ και να με στηρίξει

Αυτό μόνο στο παιδί σου ή τον σύντροφό σου μπορείς να το κάνεις. Η μάνα σου έχει καλή προαίρεση αλλά δεν είναι σε θέση να σε στηρίξει τόσο όσο ένα παιδί που έχεις. Αυτή η διαπίστωση πονάει. Το ανακάλυψα όταν αρρώστησε η Στέλλα (η πρώτη του σύζυγος) αυτό, όταν περνούσε τα δύσκολα», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

«Το 1975 που παντρεύτηκα εγώ η τεχνολογία σε σχέση με την εγκυμοσύνη ήταν ανύπαρκτη, υπήρχαν κάποιες δυσκολίες και σε μένα και στη Στέλλα που ήταν άλυτες σύμφωνα με τους γιατρούς. Συμβιβαστήκαμε με αυτό, κοιταχτήκαμε και είπαμε προχωράμε. Η διέξοδος η μεγάλη ήταν ότι δουλέψαμε πάρα πολύ… Δε σκεφτήκαμε να υιοθετήσουμε παιδί, δεν ένιωθα ικανό τον εαυτό μου για κάτι τέτοιο. Φοβόμουν πάρα πολύ τις τυχαίες αντιδράσεις.

Αν έχεις ένα παιδί εξ αίματος και σε νευριάσει του δίνεις μια φάπα και μετά από μισή ώρα είστε αγκαλιά, αν δεν είναι δικό σου, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Έτσι αισθανόμουν. Έκανα όμως 14 βαφτιστήρια και τώρα είμαι παππούς…», πρόσθεσε ο γνωστός chef.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Βόμβα! Αποχωρούν Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας;

Ευγενία Δημητροπούλου: Η εξομολόγηση για την κόρη της -«Δεν έχει εκφράσει την επιθυμία της για ένα αδελφάκι»

Μαρία Ηλιάκη – Νικόλας Ράπτης: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της εκπομπής τους, «#ΑΝΤ1 FLASHBACK»

Keywords
Τυχαία Θέματα