Ηλίας Γκότσης: Τα σχόλια για τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor 2018!

Ο Ηλίας Γκότσης μετά τη νίκη του στο Survivor 2018, παραχώρησε συνέντευξη στο TV ΕΘΝΟΣ και τη Φωφώ Μπόνιου. Ο personal trainer μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο reality επιβίωσης, εκφράζοντας τη δική του άποψη.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άξιζε να μπει στο παιχνίδι; Με ποια κριτήρια πιστεύετε ότι την επέλεξε η παραγωγή; Μόνο και μόνο επειδή ήταν

γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ή επειδή η παραγωγή την προόριζε για το My style rocks;

Η Σπυροπούλου μπορεί αγωνιστικά να μην ήταν τόσο αθλητική όσο τα άλλα παιδιά, αλλά κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν το έβαλε κάτω. Ήταν συνειδητοποιημένη απ’ όταν μπήκε στο παιχνίδι.

Όντας ερασιτέχνης ζωγράφος, με ποια χρώματα θα ζωγραφίζατε την εμπειρία σας στο Survivor;

Νομίζω ότι αυτός ο πίνακας που θα ταίριαζε στην περίπτωση του Survivor είναι ένας πίνακας με πανδαισία χρωμάτων που θα αντικατοπτρίζει τις αμέτρητες εμπειρίες που πήρα από το παιχνίδι.

Θα ξαναπηγαίνατε; Θα το τολμούσατε και πάλι;

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι βγήκα. Μου έχει λείψει ήδη πάρα πολύ. Ακόμα δεν έχουν καλά καλά επουλωθεί οι πληγές μου. Παρ’ όλα αυτά θα ήθελα πάρα πολύ να τρέξω σε στίβο μάχης και να συμβιώσω πάλι με την ίδια ομάδα. Νομίζω ότι θα μπορούσα να μπω και αύριο στο παιχνίδι.

Οι πληγές σας είναι αρκετές;

Σε επίπεδο τραυματισμών, όλοι έχουν πάρει «παράσημα» από το παιχνίδι. Τα πόδια μας έχουν πολλά τραύματα και πληγές.

Διαβάστε ακόμη:

Κάηκε το σπίτι της Μελίνας Μακρή στην Κινέτα-Το δημόσιο μήνυμα της τραγουδίστριας

Keywords
Τυχαία Θέματα